Цял прозрачен бански

Банските костюми са част от гардероба и са незаменими не само през летния сезон. Модата на банските костюми е много разнообразна, впечатляваща и предлага разнообразие от много интересни модели. Съвременните жени, които не се срамуват от фигурата си, а се гордеят с женската красота, извивките, са идеални за тях прозрачни бански костюми от една част.

Видът бански костюм за всички уверени и смели момичета и жени. Прозрачните бански костюми от една част са за дами, които не са срамежливи, а напротив – обичат да са център на внимание, да се открояват и не искат да се сливат с тълпата. В прозрачен бански костюм всяка жена определено е незабележима. Прозрачните бански костюми от една част също са доказателство, че дори един секси и съблазнителен модел едновременно скрива това, което е необходимо, и със сигурност не изглежда неподходящо или лепкаво. Има много модели, които се различават по кройка, цветен дизайн в едноцветен или многоцветен цвят, в различни комбинации от плат и прозрачен материал, мрежа и др.

Секси бански монокини Marko от прозрачна мрежа

Погледнете! Още секси бански за жени! Защото е ясно, че единственото, което ни интересува, когато отиваме на плажа, е колко привлекателни изглеждаме за другите. А какво по-хубаво от бански костюм монокини от прозрачна мрежа?

Цена към момента на прегледа: 57,59 лв

Екстравагантен черен бански костюм Belén с прозрачни вложки

Неподплатените чашки имат странични клинове. Тънки презрамки, започващи от деколтето, с възможност за регулиране на дължината на гърба. Краищата на крачолите са еластични и регулирани така, че да не се притискат или притискат. Гърбът е скроен до бедрата, което подчертава женствеността и сексапила ви.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Черен цял бански голям размер с мрежеста вложка и удобни широки презрамки

Цели бански определено не са от миналото. Можете да изглеждате стилно и да се чувствате комфортно при различни дейности, свързани с водата, с този луксозен цял бански на Ava Lingerie в перфектно черно. Опростената кройка на банския костюм включва практичност, както и доза елегантност и чар.

Цена към момента на прегледа: 124 лв

Черен бански костюм от една част с прозрачна мрежа отпред

Имате ли ясен избор за бански костюм от една част тази година? Единствената класика във формата на черно, която може да бъде? Но в същото време моделът трябва да ви привлича с нещо? Любов от пръв поглед. Гарантирана оригиналност. Комфортът е даденост. Плавно движение и престой във водата и на сушата. Дори и след години няма да ви омръзне да ги гледате. Те ще подчертаят чара ви, сексапилния ви силует и ще допринесат за привлекателността ви.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Модерен бански костюм с мрежести вложки

Бодилни костюми от една част с впечатляваща и интересна кройка. С изрязан гръб, подплатен бюст и подплънки за допълнителна поддръжка. С мрежести вложки.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Подсилени бански в секси кройка в синьо и розово

Как да направите лятото си по-приятно, независимо от ситуацията? Какво облекло ще носите, за да се наслаждавате на престоя си във водата и на сушата през повече от един сезон? Все още напразно търсите интересен модел бански костюми? Тогава този модерен бански в цял ръст с оригинален дизайн гарантирано ще ви заслепи и ще спечели място в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Изискан бански костюм от една част за жени с големи гърди

Многофункционалността на банските костюми от една част не познава граници. Те са подходящи за жени от всички възрасти и с всякакви пропорции на тялото. Изящно проектираният бански от една част Lisa на доказаната марка Lorin е предназначен за жени с по-пълни форми.

Цена към момента на прегледа: 136 лв