Цял бански Roxy

През 1990 г. в слънчева Калифорния е създадена известна марка, която се радва на популярност, има история, идентичност и се гордее с качеството си. Банските костюми Roxy от една част са за всички момичета и жени, а не само за спортуващите. Те ще ви осигурят комфорт при всяка водна активност. Те ще предоставят най-добрите услуги на дами от всички възрасти и типове тяло. Перфектният избор и сигурен залог за спортни и развлекателни дейности не само през лятото.

Бански костюми Roxy от една част могат да се използват през цялата година. Бански костюм, който носи функционална, практична и оригинална мода, особено за спортуващи жени. За всички дами, които водят активен начин на живот, но и за тези, които предпочитат качествени бански, когато си почиват на плажа или в градината. Характерна особеност е ценният материал, който е бързосъхнещ и мек. Еластичността е съществен елемент във всички модели. Еластанът гарантира, че банският костюм не се разтяга никъде и е достатъчно гъвкав. Банският костюм Roxy от една част приляга перфектно, удобен е за тялото и е адаптиран за водни спортове и забавление във водата. Можете да разчитате на качествената материя на този бански костюм. Предлагат се в широка гама от стилове, които се различават по кройка и цялостен дизайн. Стилни и непреходни бански костюми.

Екстравагантен черен бански костюм Belén с прозрачни вложки

Неподплатените чашки имат странични клинове. Тънки презрамки, започващи от деколтето, с възможност за регулиране на дължината на гърба. Краищата на крачолите са еластични и регулирани така, че да не се притискат или притискат. Гърбът е скроен до бедрата, което подчертава женствеността и сексапила ви.

Цена към момента на прегледа: 96 лв