Цял бански Bonprix

Банските костюми от една част на Bonprix са подходящи за всички, независимо от възрастта или типа тяло. Това е германска компания за поръчки по пощата, което е повече от добре дошло в наши дни. Това прави покупката на бански костюми лесна и удобна за всеки отвсякъде.

Банските костюми от една част на Bonprix се отличават не само с качеството си, но и с много разнообразния си асортимент и ценови диапазон. Асортимент, който е насочен и към младите дами, не само по отношение на моделите бански костюми като цяло, но и по отношение на цената. Банските костюми от една част на Bonprix ви радват с парите си и широкия си избор. Не е лесно да се избере само един модел от цветната и едноцветната гама бански костюми от една част, но благодарение на достъпната цена е възможно да се купят две или повече части наведнъж. В края на краищата банските костюми от една част са не само незаменима част от летния гардероб, но и предлагат целогодишна употреба, независимо дали става въпрос за посещение на обществен басейн, престой в спа център или за релаксираща почивка и използване на хотелския басейн и т.н. Бански костюми от една част Bonprix държи сметка за жените, които харесват класическите модели, но и за тези, които предпочитат актуалните тенденции, както и за това, че в офертата не липсват спортни елементи или ефективни със стягащ ефект.

Евтин цял бански костюм Bonprix за отслабване на корема и бедрата

Включете се в летния сезон с евтините отслабващи цял бански на Bonprix. Изработени с акцент върху ласкаенето на фигурата ви, тези бански костюми са предназначени да изтъняват корема и бедрата ви, предлагайки подобрен силует. Елементът е лесен за обличане и демонстрира очарователен графичен принт в тъмносиньо и бордо, който със сигурност ще накара другите да се обръщат завистливо. V-образното деколте добавя нотка на изтънченост, а високият гръб с кройка за плуване осигурява комфорт и свобода на движенията.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Отслабващ дамски цял бански с пола

Дами, време е да отидете на плажа със стил! А какъв по-добър начин да го направите от оскъден бански с пола? Този невероятен бански костюм с пристягане не само изглежда страхотно, но и има леко оформяща функция, която ще ви накара да се чувствате по-уверени. Този стилен бански костюм с придърпване е изработен от оформящ материал, който ще ви помогне да изгладите всички недостатъци и несъвършенства, оставяйки ви с перфектно тяло, готово за плажното излежаване, за което винаги сте мечтали.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Дамски стягащи цели бански

С напредването на възрастта телата ни се променят и намирането на подходящия бански костюм може да се окаже предизвикателство. Въпреки това, издърпващите се цял бански за по-възрастни жени се превърнаха в популярен избор за тези, които търсят едновременно удобство и интересна визия. Изработен от рециклиран полиамид, този лек бански костюм с пристягане извайва ласкателен силует.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Стягащ костюм Bonprix покриващ долната част

Bonprix, той го направи отново! Те създадоха перфектния бански костюм за тези от нас, които обичат малко повече покритие. Този красив оформящ бански не само ласкае фигурите ни с ефекта на средно свиване, но и има прекрасна черно-тюркоазена флорална шарка, която ще ни накара да се открояваме на плажа. Да не забравяме и високото деколте на гърба и горната част на сутиена с вградени меки чашки за максимален комфорт и поддръжка.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Модерен бански костюм с волани и кръстосани презрамки на гърба

Този очарователен бански костюм с волани и кръстосани презрамки на гърба е изработен от висококачествен, удобен и бързосъхнещ материал. Модерният бански костюм има V-образно деколте отпред.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Cтягащи цели бански в атрактивен черно-бял десен

Оплаквате ли се от лятото, защото нямате смелост да отидете по бански? Отказали ли сте се да ходите на обществен басейн, защото ви е омръзнало постоянно да дърпате корема си? Е, повярвайте, че всичко ще се промени в един миг, благодарение на придобиването на този не само красив, но и ефективен модел. Той ще ви накара да заблестите навсякъде край водата. Благодарение на този бански костюм не само ще обичате лятото, но и ще се наслаждавате на плуването във водата през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Черен цял бански с твърда чашка

Черният бански от една част от колекцията на Bonprix е идеален както за летни забавления във водата, така и за активно време на плажа. Удобната, компактна кройка с по-широки презрамки осигурява комфорт на движение и необходимата свобода. Няма да се чувствате натъпкани в банския си костюм и няма какво да ви притиска. Това ви позволява да се наслаждавате пълноценно на всички любими занимания.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Черен отслабващ цял бански с пола

Искате ли бански костюм от една част, който да е оригинален и същевременно секси? Ако е така, разгледайте нашата гама от красиви и елегантни монокини в черно. Банският костюм е с изискана кройка с набор от волани на талията. Това създава впечатлението за къса пола и помага да се скрият несъвършенствата на корема. Освен това черният цвят на банския костюм перфектно изтънява.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Модерен бански костюм в розово

Бодилници с издърпващ ефект. Изработен е от оформящ материал. Регулируеми презрамки, подвижни меки чашки, подплата в областта на гърдите и еластична подплънка. Деколтето може да бъде персонализирано със златни детайли.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Oформящ цял бански 2023

В областта на бюста има дишаща подплата и еластична лента на сутиена, която осигурява опора на гърдите. Меките вградени чашки предотвратяват прозирането и допринасят за по-стегнато деколте. Класическите каишки с оптимална ширина и дължина не могат да се регулират по дължина.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Черен бански костюм от една част с прозрачна мрежа отпред

Имате ли ясен избор за бански костюм от една част тази година? Единствената класика във формата на черно, която може да бъде? Но в същото време моделът трябва да ви привлича с нещо? Любов от пръв поглед. Гарантирана оригиналност. Комфортът е даденост. Плавно движение и престой във водата и на сушата. Дори и след години няма да ви омръзне да ги гледате. Те ще подчертаят чара ви, сексапилния ви силует и ще допринесат за привлекателността ви.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Удобен цял бански със стягащ ефект с широки презрамки

Искате ли семпъл, но интересен бански костюм? Тогава ще харесате този непреходен Цели бански от колекцията Bonprix в едноцветен цвят. Те са подчертани с фини цветни ивици отстрани, които оформят фигурата до съвършенство. Така че, ако търсите изискан бански костюм, този е точно за вас!

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Пристягащ бански от една част в стил увиване

Трябва ли да си изберете бански за почивка на море, но фигурата ви не е съвсем идеална? Не се натъжавайте. Има и бански костюм, който ще ви пасне идеално. Това несъмнено включва и бански костюм от една част Level 1 в разкошен лилаво-лилав цвят. С него ще изглеждате по-слаби и съблазнителни!

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Модерен бански костюм с мрежести вложки

Бодилни костюми от една част с впечатляваща и интересна кройка. С изрязан гръб, подплатен бюст и подплънки за допълнителна поддръжка. С мрежести вложки.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Раиран цял бански в тъмносиньо с регулируеми презрамки

Наслаждавате ли се на минималистичен стил, който позволява да изпъкне естествената красота на женското тяло? Тогава този бански костюм от една част от колекцията Bonprix е олицетворение на естествеността. Те подчертават меките ви извивки и женската ви харизма. Банският има изчистен, семпъл дизайн с мотив на синьо и бяло райе.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Продажба на дамски бански костюми от една част с волани 2023

Басемоне от една част от леко лъскав материал, с регулируеми презрамки, подплата на гърдите и вградени меки чашки. Еластична подплънка.

Стилен бански костюм в забележителен цвят със секси деколте

Стилен бански костюм в забележителен цвят със секси деколте привлича погледите с цвета и кройката си. Банският костюм в приятен и отличителен цвят фуксия е изработен от приятна и висококачествена материя. Дълбоко деколте отпред и отзад, с подвижни меки чашки, отварящи се отзад.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Дамски черен бански костюм от една част с асиметрична кройка

Наслаждавате ли се на удобни неща, които не са обичайни? Харесвате ли удобни елементи, които придават привлекателност, увереност и сексапил? Най-доброто облекло за плуване. Също така е идеалният модел за освежаване във водата. Бански костюм с изискана кройка за горещите дни.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Пъстър дамски бански костюм от една част, изработен от рециклиран материал

Бояджийският бански костюм от една част с цветна щампа се отличава по отношение на материала, практичността и дизайна. Банският костюм е проектиран с регулируеми многофункционални презрамки, които се свалят отпред и отзад. Свалящите се меки чашки и еластичната подплънка осигуряват опора на бюста и оформят красиво деколте

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Бански костюм с шнур в модерна шарка на райета

Насладете се не само на лятото по бански, без срам и страх. Вече няма да се дърпате за стомаха и да се наблюдавате. Изживейте живота си пълноценно. Отдайте се на този удобен бански костюм от една част. Те допринасят за свежия ви и младежки вид. Те ще ви накарат да се чувствате едновременно удобно и привлекателно.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Син шарен бански костюм от устойчив материал

Пристягащият се бански костюм от една част от устойчиви бански костюми е модерен, неподвластен на времето и много удобен. Стилен бански костюм с принт за удобство. Те не ограничават движението във водата или на сушата.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерен черен със стягащ ефект Bonprix

За всички любители на черното предлагаме елегантен цял черен цял бански, изработен от еластичен материал. Въпреки че всички са черни, те запазват известна доза оригиналност и необичайност. В горната им част има много интересен декоративен и функционален елемент. Това са специално проектираните ремъци, които се състоят от няколко въжета. Въпреки това презрамките не могат да се свалят или да се регулира дължината им.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Oформящ цял бански син с подвижни презрамки

Бельото е ефикасно занимание. Въпреки това не може да се използва под бански костюми. За всички дами, които се чувстват потенциално неадекватни и не обичат да излагат на показ коремната си преса, банските костюми от една част са добре дошли. Това е идеалният модел за момичета и жени, които желаят да постигнат ефект на по-стройна фигура. Този тип бански костюм определено ще повиши самочувствието ви. Бъдете себе си и бъдете уверени във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Раиран цял бански за басейна с панделка над гърдите

Замисляте ли се за нов бански костюм? Колебаете се кой вид да изберете? Обичате ли да плувате и предпочитате да сте по-активни край водата? Перфектният избор е бански костюм от една част, който ще бъде в центъра на вниманието през летния сезон, но можете да го използвате и през цялата година. Те ще ви спечелят с кройката и цветовата си гама.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

1 2