Цял бански Astratex

Плюс размер цял бански с подплънки в тропически флорален десен

Цели бански Locarno V ви облича в тропическа флорална шарка. Скритите подсилени чашки дискретно оформят бюста, а дизайнът без подплънки е изключително удобен.

Цена към момента на прегледа: 200,99 лв

Изрязан цял бански с леопардов принт и деколте

В екстравагантните дамски монокини Julissa можете да разгърнете дивата си душа. Сериозно, кой има нужда от джунглата, когато можете да пренесете сафарито си на плажа с този бански костюм с леопардов принт? Прозрачният цял бански със смело деколте е за тези, които не се страхуват да покажат плоския си корем и свирепото си поведение. Сякаш животинското царство се е срещнало с висшата мода и е решило да организира парти край басейна.

Цена към момента на прегледа: 40,50 лв

Дамски цял бански големи размери с банели Gorsenia Elsa

Ако търсите бански костюм, който да оформя извивките ви и да ви дава достатъчно опора, вижте цял бански Gorsenia Elsa. Създаден с мисъл за жените с размер плюс, този ярко оцветен бански има ласкава отслабваща кройка и тъмни панели отстрани, които визуално отнемат сантиметри. Вторият слой на банския деликатно изглажда проблемните зони и Ви придава елегантен, обтекаем силует.

Цена към момента на прегледа: 148,99 лв

Отслабващ цял бански LAUMA lingerie Savoy in shaping swimwear

Ах, каква радост, когато чуете за отслабващия цял бански LAUMA lingerie Savoy! Обещанието за бански костюм, който чудодейно ще “изглади и уеднакви” контурите на тялото ви, трябва да ви допадне. Да, чухте правилно. Този оформящ бански костюм е тук, за да сбъдне мечтата ви. Очевидно е, че това не е просто някакъв бански, а оформящ бански, който наистина отслабва!

Цена към момента на прегледа: 112,69 лв

Cтягащи цели бански за пълни жени с по-големи гърди

Бояджийският цял бански Kirsten е правилният и уникален избор за жени с по-пълни форми и по-големи гърди, които искат да изглеждат по-слаби и да се чувстват по-уверени на плажа. Този стягащ и оформящ бански има чашки с подплънки, които осигуряват отлична опора и помагат за оформянето на гърдите. Подплатените чашки също така предотвратяват нежеланото увисване и осигуряват ласкателно и удобно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 172,99 лв

Пъстър цял бански за морето с ефектна дантела на гърба

Не само по време на почивка, но и просто през лятото е необходим правилният бански костюм. Ако харесвате цветовете, непреходната мода и комфорта, този бански костюм е за вас. Те са подходящи и за удоволствие от плуването през годината, когато посещавате обществен басейн. Цял бански Lakeside ще привлече вниманието ви с ярките си цветове, удобна кройка и атрактивен модел. Кога другаде да блеснете, освен през лятото.

Цена към момента на прегледа: 70,50 лв

Черен push up цели бански с гел и подплънки

Черният цял бански тип “push-up” с подплънки е с вечен минималистичен дизайн, който е идеален за любителите на класическия стил. Този бански костюм е изработен от висококачествени материали. Push-up чашките с гел подсилване естествено увеличават обема на бюста с до два размера. Класическата подплънка осигурява допълнителна опора. Елегантната връзка на врата придава оригиналност на цялостния дизайн на този бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 124,99 лв

Удобен и вечен стягащи цели бански с шарка Astratex

Все още не сте намерили подходящите? Имате нужда от модел, подходящ за по-големи гърди? Харесвате ли модерни и удобни модели? Предпочитате ли цял бански във вечна кройка? Тогава можете да разчитате на тези. Подходящи са за плуване, освежаване и наслаждаване на горещите дни в градината. Цял бански Anita в удобна и модерна кройка е подходяща за дами с по-пълни форми. Той подхожда и ласкае всички. Модел, който е предназначен както за малки, така и за големи гърди.

Цена към момента на прегледа: 152,99 лв

Черен макси цял бански Astratex

Дамският цял бански Elodie Black е елегантен избор за жени с по-пълни форми. Скритите чашки без подплънки поддържат гърдите, а леко стягащата подплата в областта на корема ще ви изтъни. Проектиран от специалисти на Astratex.

Цена към момента на прегледа: 124,99 лв

Цели бански големи размери с тропически принт с отстъпка

Цветове, геометрични модели и цветове. Това и още много други неща са съчетани в този красив цял бански от изключителната италианска колекция David Mare! Меко подсилени чашки с пришита подплънка без подплънка. Центърът на чашките е пресечен с бански. В предната част обиколката е подплатена с ластик.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Монокини Iona с животински леопардов десен

Ако искате да привлечете вниманието на мъжете на плажа, то определено трябва да имате перфектен и, разбира се, много секси бански костюм. Марката Lorin предлага такъв бански костюм, който ще впечатли не само мъжете, но и жените. Зашеметяващият модел Iona привлича погледите от пръв поглед с провокативния си дизайн, който ще накара красивата ви фигура и женствения ви сексапил да изпъкнат.

Цена към момента на прегледа: 123 лв

Елегантен дамски бански костюм в минималистична кройка

Налагате се на нов бански костюм? Отивате на почивка и избирате подходящия бански? Искате ли да се наслаждавате на плуването и да плувате навсякъде край водата или в собствения си басейн с перфектния бански костюм? Предпочитате ли класическото черно? Тогава този модел ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 50,99 лв

Цял бански с цветя и двойни кръстосани презрамки

Подчертайте извивките си с банския костюм Florea от една част. Тъмната основа с контрастиращи цветя се допълва от ефектни кръстосани презрамки. Бански костюм от една част. Скрити чашки с подплънки без подплънки. Ремъци без регулиране на дължината. Класически изрязан чорапогащник.

Цена към момента на прегледа: 35,10 лв

Бански костюм с шарка и изискани каишки на гърба

Все още нямате бански от една част за празниците? Искате ли качествен модел? Харесвате ли бански костюми с изискана, но удобна кройка? Все още не сте намерили такъв? Тогава ще ги намерите тук. Дамският бански костюм от една част Laura впечатлява от пръв поглед с атрактивния си модел.

Цена към момента на прегледа: 101,49 лв

Син бански костюм от една част с ефектни предни каишки

Опростено и ефективно. Банският костюм от една част Athena II с ефектни извивки ласкае фигурата и прикрива всички несъвършенства. Ексклузивно от италианската марка Miradonna.

Цена към момента на прегледа: 137 лв

Дамски секси монокини с вечен флорален десен

Дженските монокини Ditsy с цветен дизайн впечатляват с изискани изрязани части. Неподсилените чашки без подплънки имат подвижни подплънки отвътре. Високо изрязаните крачоли визуално ще удължат краката ви.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Спортни зелен цял бански на Adidas за плуване

Цели бански могат да зашеметяват не само с цветовете си, но и с кройките си. Един вид бански костюм, който носи редица предимства, а изключителният бонус е секси дизайнът. Не само за всички страстни плувкини, но и за онези дами, които предпочитат предимствата на цял бански и харесват спортната мода, се предлага този модел.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Модерен бански костюм с десен и леко подсилени чашки

Изразете извивките си в банския костюм Layla от една част. Леко подплатените чашки осигуряват красиво кръгло деколте, а свалящите се презрамки – перфектен загар.

Цена към момента на прегледа: 151 лв

Модерен бански костюм от една част с блестящ ефект Astratex

Искате да блеснете с уникален модел бански костюм? Харесвате ли удобни и непреходни модели? Предпочитате ли качеството? Тогава този бански костюм е създаден за вас.

Цена към момента на прегледа: 41,99 лв

Спортен дамски цял бански с едно рамо

Вдъхновен бански костюм от една част Candy в нетрадиционна кройка с едно рамо. Меко подсилените чашки оформят красиво гърдите, а класическата подплънка осигурява достатъчна опора. Елегантният черен дизайн се допълва от контрастиращи ивици в розови нюанси.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Многоцветен бански с подсилени чашки, подходящ за по-пълни форми

Зарадвайте се, като си вземете този бански костюм, който предлага няколко предимства и ще ви убеди защо да си купите този модел. И повярвайте ми, винаги е подходящ момент да си вземете нова дреха.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Червено-бял дамски цял бански с ретро райета в тъмносиньо

Дай си сметка за блясъка на този възхитителен бански костюм от една част на Capri Cherry, който е като изрязан от вкусна реклама на пралини! Пригответе се да бъдете неустоими в този бански! Този луксозен бански от една част е символ на красота и женственост. Ще ги харесате от пръв поглед заради стилния им дизайн и от втори – заради удобния избор на бански.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Бански костюм в морски стил, изработен от висококачествени бански костюми

Как да се насладите не само на лятото в най-добрия си тоалет, но и по всяко време и навсякъде край водата или дори у дома в градината край басейна? Ако харесвате модерните, непреходни, качествени неща, които предлагат нещо повече, тогава ще останете възхитени и гардеробът ви ще се оживи от този модел бански костюм от една част.

Цена към момента на прегледа: 113 лв

Бански костюм от една част Astratex с ефективен отслабващ дизайн

Имате ли пълни форми? Търсите хубав плюс размер бански? Предпочитате ли модерните и непреходни елементи в гардероба си? Тогава този бански костюм ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 102,39 лв

1 2