Цял бански Adidas

Перфектното решение не само за лятно плажно облекло. Сигурен залог. Гаранция за успех. Гаранция за качество. За всички страстни спортисти, за момичета и жени, които се занимават със състезателно или любителско плуване. За тези, които предпочитат стойностни бански костюми, за да се наслаждават на престоя си във водата и на сушата. Перфектният избор за спортни и развлекателни дейности.

Банският костюм от една част на Adidas е за тези, които обичат да плуват, да карат сърф, но и да се намират близо до водата. Предлага се разнообразен избор от бански костюми с различна кройка. Банските костюми от една част на Adidas се отличават с висококачествен и бързосъхнещ материал, който също така е устойчив на хлор и UV лъчи, запазва перфектно формата си и не губи интензивността на цвета си. Акцентът е поставен и върху изисканата кройка, а някои модели се отличават и с това, че са изработени от рециклирани материали с грижа за околната среда. Бански костюми от една част на Adidas със стилен дизайн се отличават с перфектна функционалност. Характерна особеност е удобството при неограничено движение във водата и на сушата.

Черен цял бански Adidas с кръстосани презрамки

Цял бански от колекцията adidas Performance. Моделът е изработен от еластичен материал. Банският костюм в черно е оживен от надписа. На гърба има кръстосани презрамки.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черен дамски спортен цял бански Adidas Performance

Модел на бански костюми, който е особено подходящ за активни спортистки. Ще оцените този модел на известна спортно ориентирана марка по много причини. Независимо дали плувате състезателно, развлекателно или просто предпочитате спортната мода, без да изключвате бански костюми, тогава тази част е буквално идеална за вас.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски спортни бански Adidas в класическа кройка

Женският бански костюм от една част adidas PRO SUIT 3S е чудесен избор за фитнес тренировки. Меката тъкан е устойчива на хлор и гарантира дълъг живот. Банският костюм има V-образни презрамки и средно изрязано долнище. Семплият дизайн се допълва от емблематичните ивици отстрани и малко лого на adidas.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Спортен бански костюм от една част Adidas, устойчив на хлор

Обичате ли спортната мода, без банските костюми? Страстен плувец ли сте? Не можете да си представите живота си без водни забавления и дейности почти през цялата година? Обичате ли да ходите на спа? Посещавате ли често водни паркове? Прекарвате ли лятото си предимно край водата? Тогава този модел е направен точно за теб.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Дамски бански костюми Adidas в интересна комбинация от модели

Зависи ли ви от качеството? Избирате ли дрехите си според материала? Не сте ли безразлични към околната среда? Искате оригинален модел бански костюм, който е удобен и неподвластен на времето? Тогава непременно си вземете този уникален бански костюм Adidas.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Спортни зелен цял бански на Adidas за плуване

Цели бански могат да зашеметяват не само с цветовете си, но и с кройките си. Един вид бански костюм, който носи редица предимства, а изключителният бонус е секси дизайнът. Не само за всички страстни плувкини, но и за онези дами, които предпочитат предимствата на цял бански и харесват спортната мода, се предлага този модел.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Едно парче модерен спортен бански Adidas Performance

Бански от една част от колекцията Adidas Performance. Моделът е изработен от едноцветен материал. Банският има меки чашки и нерегулируеми, несменяеми презрамки.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Спортни бански костюми Adidas с асиметрична кройка

Обичате ли да плувате? Обичате ли да сте във водата дори през годината? Не можете да си представите живота без плуване и водни спортове? Предпочитате ли качествено спортно облекло, без бански костюми? Тогава този модел ще ви допадне и ще ви осигури неограничени движения във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Черен спортен бански костюм Adidas от една част с неусилени чашки

Обичате ли плуването и искате ли да раздвижите тялото си с няколко серии от плувни басейни? Или предпочитате водна аеробика? Каквато и водна активност да практикувате, трябва да знаете, че бикините определено не са правилният избор в това отношение.

Цена към момента на прегледа: 56 лв