Цял бански 2021

Плюс размер цял бански с подплънки в тропически флорален десен

Цели бански Locarno V ви облича в тропическа флорална шарка. Скритите подсилени чашки дискретно оформят бюста, а дизайнът без подплънки е изключително удобен.

Цена към момента на прегледа: 200,99 лв

Дамски леопардов бански монокини с изискана кройка

Искате да блеснете с уникален бански костюм? Предпочитате ли цял бански в изискана кройка? Тогава вярвайте, че този секси модел ще привлече вниманието ви и няма да избягате от ничие внимание. Дамският цял бански в изискана кройка Koucla е уникален. Ефектът се подсилва от чувствената кройка и вечния животински принт. Секси модел, който позволява на женствените ви извивки и предимства да изпъкнат.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Цял бански с асиметрична кройка с едно рамо

Насладете се пълноценно на лятото у дома или на почивка. Отправете се към басейна или водния център с уникален бански костюм. Харесвате ли удобните неща, които не са скучни? Тогава този бански костюм ви очаква. Дамският бански костюм Moeva от Trendyol в неутрално черно ще ви спечели от пръв поглед. Няма да избягате от вниманието и в близост до водата.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Trendyol изрязан цял бански с атрактивен модел

Цял бански на Trendyol впечатлява от пръв поглед с атрактивния си модел и изисканата си кройка. Освен това те са проектирани с удобна връзка на врата и закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 19,9 лв

Sinsay GYM HARD спортен цял бански продажба

Не можете да си представите живота си, без да се наслаждавате на плуването през цялата година? Обичате ли водните спортове? Водна стихия ли сте? Обичате ли спортната мода? Тогава този модел цял бански ви очаква. цял бански GYM HARD е създаден за вашето удоволствие от водните спортове, без никакви ограничения. Вие ще бъдете в. Този стилен бански костюм със спортна кройка е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Луксозен черен цял бански Lorin с декоративни набраздени презрамки

цял бански L4435/1 на Lorin е с подсилени чашки. Същността се крие в кройката. Благодарение на това банският перфектно прикрива всички несъвършенства и в същото време е много удобен.

Цена към момента на прегледа: 126 лв

Дамски секс монокини с леопард и златни детайли

Уникален дамски цял бански само за вас. Не сте 100% доволни от фигурата си? Този великолепен цял бански на Koucla ще прикрие всички дребни недостатъци и нищо няма да ви попречи да се насладите на водата докрай. Материалът на банския костюм е много издръжлив, съхне бързо и банският костюм се адаптира перфектно към фигурата ви. Дръжте си шапките, новата Памела Андерсън идва!

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Ретро стягащи цели бански с подвижни презрамки

Вдъхновен от ретро модата, този цял бански с щампа Baconao е с подвижни презрамки. Вграден сутиен с опора под бюста и еластична лента. Силиконова лента за перфектно прилягане. Малки ръбчета и подплънки отстрани на чашките. Предната част е изцяло подплатена със стягащ тюл. Контрастно райе на талията.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Модерен бански костюм с волани и кръстосани презрамки на гърба

Този очарователен бански костюм с волани и кръстосани презрамки на гърба е изработен от висококачествен, удобен и бързосъхнещ материал. Модерният бански костюм има V-образно деколте отпред.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Черен цял бански с полаа големи размери

Оплаквате ли се от лятото, защото се притеснявате да носите бански костюм? Дали сте от тези, които харесват удобните и интересни модели бански костюми? Искате ли бански костюм, с който да можете да отидете направо от водата на плажната алея или на питие? Тогава го имате тук. Няма как да устоите. цял бански с пола Volos е създаден, за да можете да се наслаждавате пълноценно във водата и на сушата, без никакви ограничения или срамежливост.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Червен дамски цял бански Nike рециклиран материал

Наслаждавайте се на лятото пълноценно с перфектния бански костюм. Ако харесвате удобните, но същевременно изискани модели, то това е очевидният избор. А ако предпочитате изпитани марки, няма нужда да се колебаете. Този бански костюм е просто ваш. Този цял бански на известната марка Nike в едноцветен дизайн ще ви впечатли от пръв поглед. Те се отличават с цвят, кройка и материал. Той ще зарадва и онези дами, които не са безразлични към околната среда.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Cтягащи цели бански в атрактивен черно-бял десен

Оплаквате ли се от лятото, защото нямате смелост да отидете по бански? Отказали ли сте се да ходите на обществен басейн, защото ви е омръзнало постоянно да дърпате корема си? Е, повярвайте, че всичко ще се промени в един миг, благодарение на придобиването на този не само красив, но и ефективен модел. Той ще ви накара да заблестите навсякъде край водата. Благодарение на този бански костюм не само ще обичате лятото, но и ще се наслаждавате на плуването във водата през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Дамски спортни цели бански Aress

Дамският цял бански Aress RETHINA е подходящ за всички стилове плуване. Те са с кръстосани презрамки, така че пасват идеално във всяка ситуация. Качественият материал е с повишена устойчивост на хлорна вода.

Цена към момента на прегледа: 31,90 лв

Модерен дамски оформящ цял бански с фин десен в изчистена кройка

Искате ли да разширите гардероба си с нов и определено интересен модел бански костюми? Искате едно цяло, което да привлича погледите от пръв поглед? Харесвате ли модерните модели с вечна и ефективна кройка? Тогава те определено са за вас. Дамските цял бански с ефектна и модерна кройка ще ви очароват от пръв поглед, както и вие в този модел.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Спортен цял бански за момичета в многоцветен дизайн

Момичешкият цял бански Lotto LAVI е създаден специално за басейна. Благодарение на устойчивостта им на хлорирана вода се увеличава тяхната дълготрайност. Ергономичната кройка на гърба е проектирана така, че да облекчи раменете и лопатките.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Цели бански Lorin в черно и бяло

Дамският бански L4166/8 на известната марка Lorin в непреходен, безсмъртен и винаги впечатляващ черно-бял дизайн ще задоволи и най-взискателните клиенти. Банският костюм се отличава както със стилната си спортна кройка, така и с висококачествения си материал. Спортният плувен костюм в цял ръст е изработен от висококачествен, издръжлив, бързосъхнещ материал, който е и удобен за тялото.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Цял бански с щампа Nike в удобна форма

Дамският бански костюм от една част Nike MULTI LOGO е елегантен и удобен и ще ви осигури повече от едно лятно плувно приключение. Изрязаният гръб позволява пълна свобода на движенията. Презрамките осигуряват средно ниво на опора. Плувайте комфортно с марката Nike.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Елегантен дамски бански костюм в минималистична кройка

Налагате се на нов бански костюм? Отивате на почивка и избирате подходящия бански? Искате ли да се наслаждавате на плуването и да плувате навсякъде край водата или в собствения си басейн с перфектния бански костюм? Предпочитате ли класическото черно? Тогава този модел ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 50,99 лв

Луксозен бански от една част с връзки на Karl Lagerfeld

Карл Лагерфелд – бански костюм от една част. Моделът е изработен от еластична плетка. Банският костюм е с меки чашки. Нерегулируеми, несменяеми презрамки с връзки за врата.

Цена към момента на прегледа: 278 лв

Двуцветен бански костюм с асиметрична кройка

Решили ли сте да си вземете бански костюм от една част? Харесвате ли атрактивни модели, които в същото време осигуряват комфорт и не ограничават не само при плуване? Искате непреходен модел, който никога няма да остарее? Тогава ще се зарадвате, а тоалетът ви ще бъде освежен от този шикозен модел. Многоцветният бански костюм с асиметрична кройка е великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 11 лв

Дамски цял бански O’Neill PW MICKEY SWIM SUIT

Обичате ли да сърфирате не само в интернет, но най-вече във водата? Любител ли сте на водните спортове? Не можете да си представите живота си без плуване, не само през лятото? Предпочитате ли качествени дрехи в гардероба си, без бански костюми? Тогава този модел е създаден за вас. Дамският бански костюм от една част PW MICKEY SWIM SUIT от колекцията на известната марка O’Neill е стилен, неподвластен на времето, удобен и с много високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104,90 лв

Бански костюм с шарка и изискани каишки на гърба

Все още нямате бански от една част за празниците? Искате ли качествен модел? Харесвате ли бански костюми с изискана, но удобна кройка? Все още не сте намерили такъв? Тогава ще ги намерите тук. Дамският бански костюм от една част Laura впечатлява от пръв поглед с атрактивния си модел.

Цена към момента на прегледа: 101,49 лв

Спортен бански O’Neill за момичета от една част, изработен от висококачествена материя

Имате ли у дома страстен плувец? Дъщеря ви, внучката ви, племенницата ви е водна стихия? Тогава ще я зарадвате с този практичен модел бански костюм от една част. Модел, който ще спечели сърцето на всяко младо момиче, с модерен дизайн от реномирана марка.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Бански костюм с класическа кройка в модерен шарен десен

Боядисаният бански костюм на синьо и бяло райе в класическа спортна кройка осигурява комфорт за плуване и релакс навсякъде и по всяко време край водата. Те са с вечен дизайн. Благодарение на материала те запазват формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 13,68 лв

1 2 3 5