Цял бански монокини Марко

Бански костюми, които определено заслужават вниманието ви. За момичета и жени, които предпочитат качеството и харесват по-луксозни артикули. Дамските бански костюми монокини Marko мислят за всички дами, не само по отношение на възрастта, типа тяло, но и по отношение на изтънчеността. Монокините са атрактивен вариант на бански костюми от една част. Този тип ви позволява да се наслаждавате на престоя си във водата без никакви ограничения, а благодарение на кройката е възможно да получите перфектен тен в тях.

Дамските бански костюми от една част Marko се характеризират с висококачествен материал, който е издръжлив и бързосъхнещ. Висококачествената материя също е приятна за тялото и нежна към кожата. Бански костюми от италианска марка, която се гордее с високото качество на материалите. В същото време марката определя стила на новите тенденции, като постоянно излиза на пазара с редица новости и иновации. Модели, които отговарят на актуалните тенденции. По този начин офертата е запомнена за жените, които харесват непреходни елементи, бански костюми за пълни фигури, но също така и за тези, които предпочитат секси или дори екстравагантни модели. Дамските бански костюми монокини Marko се отличават с разнообразна гама, изтънченост, модерен дизайн и едноцветни варианти, както и с впечатляващи детайли.

Секси бански монокини Marko от прозрачна мрежа

Погледнете! Още секси бански за жени! Защото е ясно, че единственото, което ни интересува, когато отиваме на плажа, е колко привлекателни изглеждаме за другите. А какво по-хубаво от бански костюм монокини от прозрачна мрежа?

Цена към момента на прегледа: 57,59 лв

Дамски монокини с изрязани части Marko Marissa също за голям бюст

Искате ли цял бански, които изглеждат изключително секси? Банският костюм Marko Marissa M-351 е така нареченият монокини. Това е бански костюм от две части, които са съединени с трико плат. Този модел изглежда изискан и ще бъдете неотразими. Банският костюм е изработен от бързосъхнещ материал с най-високо качество.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Блестящ черен бански костюм с флорална украса

Покажете красотата си и женствените си ръце в перфектния модел. За дамите, които харесват изискани и оригинални модели, дори когато става въпрос за мода на бански костюми. Цели бански които не могат да бъдат пропуснати. Дамският цял бански с push-up ефект в блестящо черно определено ще увеличи самочувствието и привлекателността ви. Банският костюм монокини има горна и долна част, свързани с по-тесен колан отпред.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Дамски цял бански със смел принт Marko Susanna

Модел на бански костюм от една част с шарки, изработен от висококачествена италианска материя Carvico Tessuti. Богат, екзотичен стил в красиви цветове! Горната част на банския костюм е много интересна. Кройката е с леко подсилени чашки без подплънки, които са скрити от вътрешната страна на банския костюм. Те са добре оформени и придържат гърдите в желаната позиция.

Цена към момента на прегледа: 65,24 лв

Висококачествен дамски цял бански в морски стил

Ако ви липсва ефективен модел на бански костюм от една част в плажната ви екипировка, значи го имате тук. Просто кликнете и купете. Гарантирана удовлетвореност. Гаранция за качество. Модел, който придава привлекателност и подчертава силуета ви, предлагайки максимален комфорт. Един бански от една част M-624 Caroline Blueberry е подходящ за дами, които харесват елегантни, стойностни и непреходни модели.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Луксозни дамски монокини от една част, украсени с волан

Много секси бански костюм монокини от една част с бразилски гръб. Гладка, с малка златна панделка с кристали на деколтето и кокетна къдричка в най-модерния кубински стил. Женствен, мек, чувствен. Добре дошли в един от най-горещите модели на сезона!

Цена към момента на прегледа: 118 лв

Черни push-up монокини 2023 с подвижни презрамки

Никога не е лоша идея да си вземете качествен дамски бански костюм в неутрален цвят. В края на краищата никога не знаете кога ще се появи възможност и те ще ви бъдат полезни. Освен това неутралният цвят ще гарантира, че всичко ще си подхожда с банския ви костюм. Така че, стига да имате един от тези бански костюми в гардероба си, можете да следвате пътуванията до морето в последната минута!

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Розови монокини с push-up подложки

Какво бихте казали за бански костюм от една част с двоен push-up ефект? Evelyn е стилен монокини. Една част, която не ограничава. Долната част се завързва на бедрата, а горната е плътно подсилена. Той има наистина голяма подплънка за избутване (не може да се премахне). Моделът е проектиран така, че да прикрива фино средната част на тялото, така че коремчето е покрито и можете лесно да прикриете малките несъвършенства.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Изискани монокини за жени с интересен воден ефект

Бояджийско облекло, създадено за съвременните момичета и жени, които осъзнават своята красота. Бански костюм от една част със секси кройка. Цветният дизайн буквално ви примамва да се насладите на престоя във водата и край нея. Въпреки това може да се използва и през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 62 лв

Светлосин цял бански с едно рамо и лента за корем

Горещ кандидат за най-добър бански костюм от една част за сезона! Gabrielle като нова версия на един от най-популярните модели на марката. В този си вид тя впечатлява с нещо ново. Банският костюм е проектиран в стил “Beauty & Shape” – т.е. такъв, който краси силуета и го извайва фино. Материята, от която е изработен банският костюм, заслужава внимание. Той е привлекателен, мек и се откроява с наситения си цвят. В съчетание с извивките и шевовете тя гарантира прикриване на корема и, напротив, подчертава деколтето.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Дамски шарен бански Marko с подсилени чашки

Коя цветова комбинация никога не остарява? На кой модел можете да разчитате винаги? Какъв бански да вземете, за да се наслаждавате на неограничено плуване и движение по суша? Ако трябва да си вземете само един качествен банско в цял ръст, то определено този. Банско в цял ръст модел 143396 на италианската марка Marko е наистина сигурен залог.

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Бански костюм Marko с ефективен дизайн за оформящ

Цели бански Marko от италианска материя Carvico Tessuti. Презрамките са по-широки и още по-удобни, съобразени с размера. Предната част е с подплата, която скрива корема. Подсилване под бюста.

Цена към момента на прегледа: 160 лв