Цял бански за бременни

Радостен период, състояние на жената, към което, разбира се, трябва да се адаптира изборът на дрехи. В контекста на модата за бременни не можем да забравим за банските костюми. За активните майки банските костюми от една част за бременни са идеалният избор. Плуването е много здравословно, дори по време на бременност. Можете да използвате бански костюми от една част за бременни и в градината, край басейна или на почивка.

Бански костюми от една част за бременни са подходящи за бъдещи майки, но също така и след раждането и по време на кърмене за жени, които обичат да плуват, и за тези, които искат да запазят корема си покрит. Съществуват красиви модели, които заслепяват по отношение на дизайна и преди всичко осигуряват целия необходим комфорт, изработени са от приятен и бързосъхнещ материал, тъканта е нежна към кожата и намалява натиска върху корема. Предлагат се модели с вградена опора за гърдите и корема, която бременната жена ще оцени. Инвестирането в бански костюм за бременност е разумно, да не говорим за факта, че банските костюми могат да бъдат закупени и на достъпна цена.

Отслабващ дамски цял бански с пола

Дами, време е да отидете на плажа със стил! А какъв по-добър начин да го направите от оскъден бански с пола? Този невероятен бански костюм с пристягане не само изглежда страхотно, но и има леко оформяща функция, която ще ви накара да се чувствате по-уверени. Този стилен бански костюм с придърпване е изработен от оформящ материал, който ще ви помогне да изгладите всички недостатъци и несъвършенства, оставяйки ви с перфектно тяло, готово за плажното излежаване, за което винаги сте мечтали.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Романтичен розов цял бански за бременни с къдрички

Лятото е тук, а какво по-хубаво от това да покажете бременното си коремче в прекрасен бански костюм за бременни? Този романтичен розов цял бански е точно това, от което се нуждаете, за да се чувствате удобно и стилно край басейна. Банският костюм има красиви волани, които придават женственост на цялостния дизайн. Едноцветният дизайн на банския костюм го прави лесен за съчетаване с всякакви покривала и аксесоари.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Стилен бански за бременни със забавен надпис в синьо

За всички бъдещи майки има много привлекателен и висококачествен модел бански костюм от една част. Всяка бременна жена е красива, а вие ще бъдете секси в този модел бански костюм. Бански костюм, който има всичко, което се изисква от модата за бременни. И вярвайте, че синьото е наистина добро и в този случай. Защо? Подхожда на всеки! И напомня за лятото, за водата, независимо дали е в морето или в басейна. Можете да се наслаждавате на банския си навсякъде във водата или на сушата.

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Раиран бански костюм за майчинство в цяло

Разноцветни раирани бански костюми за бременни Cache Coeur Biarritz.

Цена към момента на прегледа: 150 лв