Цял бански евтин

Основно облекло, което е основен елемент в сезона на банските костюми. Не можете без тях по време на почивка на море, при престой в СПА център, когато се наслаждавате на релаксиращ уелнес престой. Те са идеалният избор за плуване в басейна и в морето. Видът бански костюм, който е практичен, функционален, стилен и най-ценен за водни спортове и дейности в свободното време. Подарете си мечтания модел бански костюм от една част.

Насладете се на себе си и на портфейла си. Вземете евтин бански костюм от една част. По този начин ще получите двойно удоволствие от красивите и мечтани бански костюми от една част и то на най-достъпна цена. Бански костюми от една част се предлагат евтино практически през цялата година, просто трябва да се възползвате от тази възможност и да пазарувате ефективно и обмислено. Банските костюми в този вариант от една част са подходящи не само за спортистки, но и за прикриване на всякакви недостатъци, скриване на белега на корема и т.н. С бански костюм от една част определено не губите сексапила си. Същността се крие в избора на кройка. Можете да избирате от цяла гама – от елегантни до ексцентрични и екстравагантни.

Евтин цял бански костюм Bonprix за отслабване на корема и бедрата

Включете се в летния сезон с евтините отслабващи цял бански на Bonprix. Изработени с акцент върху ласкаенето на фигурата ви, тези бански костюми са предназначени да изтъняват корема и бедрата ви, предлагайки подобрен силует. Елементът е лесен за обличане и демонстрира очарователен графичен принт в тъмносиньо и бордо, който със сигурност ще накара другите да се обръщат завистливо. V-образното деколте добавя нотка на изтънченост, а високият гръб с кройка за плуване осигурява комфорт и свобода на движенията.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Отслабващ дамски цял бански с пола

Дами, време е да отидете на плажа със стил! А какъв по-добър начин да го направите от оскъден бански с пола? Този невероятен бански костюм с пристягане не само изглежда страхотно, но и има леко оформяща функция, която ще ви накара да се чувствате по-уверени. Този стилен бански костюм с придърпване е изработен от оформящ материал, който ще ви помогне да изгладите всички недостатъци и несъвършенства, оставяйки ви с перфектно тяло, готово за плажното излежаване, за което винаги сте мечтали.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Евтин черен едноцветен дамски цял бански костюм Sinsay

Класически достъпни черни бански костюми от една част за жени? Разгледайте колекцията Sinsay. Този достъпен, но модерен вариант на бански костюми предлага шикозен и универсален вариант, който ще ви хареса. Банският костюм има декоративно изрязване на гърба, което придава елегантност на дизайна, а кръглото деколте осигурява класически и вечен вид.

Цена към момента на прегледа: 19,90 лв

Черен дамски цял бански с дълги ръкави

Нетипичен бански костюм, който осигурява комфорт и същевременно впечатлява? Черен дамски цял бански с дълги ръкави. Този бански костюм е не само в класически черен цвят, който е идеален за всеки повод, но и семплата му кройка гарантира елегантен и полиран външен вид. Дизайнът от една част също така гарантира, че ще се чувствате сигурни и уверени, докато се наслаждавате на плажа или на всяка друга водна активност.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Черен цял бански за плюс размер 2024

Тенденцията за носене на цял бански се засилва през последните години и не е само за хората с кльощави фигури. Напротив, бански костюми от една част могат да се носят от жени с размер плюс и да изглеждат страхотно. Всъщност на пазара се предлагат множество варианти, които са подходящи за жени с всякакви размери и форми. Един такъв вариант е черният цял бански за жени плюс размер през 2023 г., който се очаква да се превърне в популярен избор.

Цена към момента на прегледа: 45,59 лв

Изрязан цял бански с леопардов принт и деколте

В екстравагантните дамски монокини Julissa можете да разгърнете дивата си душа. Сериозно, кой има нужда от джунглата, когато можете да пренесете сафарито си на плажа с този бански костюм с леопардов принт? Прозрачният цял бански със смело деколте е за тези, които не се страхуват да покажат плоския си корем и свирепото си поведение. Сякаш животинското царство се е срещнало с висшата мода и е решило да организира парти край басейна.

Цена към момента на прегледа: 40,50 лв

Дамски леопардов бански монокини с изискана кройка

Искате да блеснете с уникален бански костюм? Предпочитате ли цял бански в изискана кройка? Тогава вярвайте, че този секси модел ще привлече вниманието ви и няма да избягате от ничие внимание. Дамският цял бански в изискана кройка Koucla е уникален. Ефектът се подсилва от чувствената кройка и вечния животински принт. Секси модел, който позволява на женствените ви извивки и предимства да изпъкнат.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Дамски стягащи цели бански

С напредването на възрастта телата ни се променят и намирането на подходящия бански костюм може да се окаже предизвикателство. Въпреки това, издърпващите се цял бански за по-възрастни жени се превърнаха в популярен избор за тези, които търсят едновременно удобство и интересна визия. Изработен от рециклиран полиамид, този лек бански костюм с пристягане извайва ласкателен силует.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Евтини черни женски едно рамо цял бански

Дамският цял бански на Trendyol е невероятна част от банския костюм, която всяка модерна жена трябва да притежава. Този бански костюм е проектиран така, че да ласкае фигурата ви и да ви накара да изглеждате прекрасно в него, докато се наслаждавате на слънцето, пясъка и плуването. Презрамката с едно рамо придава елегантност на този бански костюм. Мрежестият детайл на талията придава на банския костюм сексапил. черният цвят на този бански е не само неподвластен на времето, но и универсален, така че лесно можете да го комбинирате с всякакво покривало или аксесоари.

Цена към момента на прегледа: 56,99 лв

Секси бански монокини Marko от прозрачна мрежа

Погледнете! Още секси бански за жени! Защото е ясно, че единственото, което ни интересува, когато отиваме на плажа, е колко привлекателни изглеждаме за другите. А какво по-хубаво от бански костюм монокини от прозрачна мрежа?

Цена към момента на прегледа: 57,59 лв

Дамски спортен цял бански с шарка и закопчаване с цип

Цял бански GYM HARD е създаден за практикуване на водни спортове и дейности във водата и на сушата. Те са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Предлагат комфорт. Проектирани са със закопчаване с цип.

Цена към момента на прегледа: 19,90 лв

Евтин тюркоазен цял бански с банели Orsay

Туркоазеният цял бански Orsay е правилният избор за модерните жени, които търсят стил и комфорт на достъпна цена. Проектиран да пасва идеално, този бански има регулируеми презрамки, които лесно могат да се нагласят според формата на тялото ви. Сутиенът с подплънки осигурява допълнителен комфорт и опора, така че да се чувствате уверени и комфортно, докато правите слънчеви бани.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамски черен цял бански с ефектно кръстосване

Обичате ли черното? Търсите нов бански костюм? Искате удобен модел, който да привлича и с атрактивна и ефектна кройка? Тогава този бански костюм ви очаква. Те са създадени за вас, за да се наслаждавате на лятото и плуването през цялата година по време на посещенията си в басейна или аквапарка. Дамският цял бански на Trendyol привлича погледите от пръв поглед. В тях също няма да избягате от вниманието. Те ще ви накарат да се почувствате привлекателни и едновременно с това комфортно.

Цена към момента на прегледа: 45,04 лв

Sinsay GYM HARD спортен цял бански продажба

Не можете да си представите живота си, без да се наслаждавате на плуването през цялата година? Обичате ли водните спортове? Водна стихия ли сте? Обичате ли спортната мода? Тогава този модел цял бански ви очаква. цял бански GYM HARD е създаден за вашето удоволствие от водните спортове, без никакви ограничения. Вие ще бъдете в. Този стилен бански костюм със спортна кройка е изработен от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Дамски секс монокини с леопард и златни детайли

Уникален дамски цял бански само за вас. Не сте 100% доволни от фигурата си? Този великолепен цял бански на Koucla ще прикрие всички дребни недостатъци и нищо няма да ви попречи да се насладите на водата докрай. Материалът на банския костюм е много издръжлив, съхне бързо и банският костюм се адаптира перфектно към фигурата ви. Дръжте си шапките, новата Памела Андерсън идва!

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Дамски спортни цели бански Aress

Дамският цял бански Aress RETHINA е подходящ за всички стилове плуване. Те са с кръстосани презрамки, така че пасват идеално във всяка ситуация. Качественият материал е с повишена устойчивост на хлорна вода.

Цена към момента на прегледа: 31,90 лв

Цели бански големи размери с тропически принт с отстъпка

Цветове, геометрични модели и цветове. Това и още много други неща са съчетани в този красив цял бански от изключителната италианска колекция David Mare! Меко подсилени чашки с пришита подплънка без подплънка. Центърът на чашките е пресечен с бански. В предната част обиколката е подплатена с ластик.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Розов цял бански големи размери

Сарина Новак Cosina бански костюм в розово. Корсет сутиен без презрамки с меки неподплатени чашки. Удобни по-широки каишки. Гладка, оформяща тялото материя. Надпис Summer Lovin върху бюста.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Спортен цял бански за момичета в многоцветен дизайн

Момичешкият цял бански Lotto LAVI е създаден специално за басейна. Благодарение на устойчивостта им на хлорирана вода се увеличава тяхната дълготрайност. Ергономичната кройка на гърба е проектирана така, че да облекчи раменете и лопатките.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Черен цял бански с твърда чашка

Черният бански от една част от колекцията на Bonprix е идеален както за летни забавления във водата, така и за активно време на плажа. Удобната, компактна кройка с по-широки презрамки осигурява комфорт на движение и необходимата свобода. Няма да се чувствате натъпкани в банския си костюм и няма какво да ви притиска. Това ви позволява да се наслаждавате пълноценно на всички любими занимания.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Двуцветен бански костюм с асиметрична кройка

Решили ли сте да си вземете бански костюм от една част? Харесвате ли атрактивни модели, които в същото време осигуряват комфорт и не ограничават не само при плуване? Искате непреходен модел, който никога няма да остарее? Тогава ще се зарадвате, а тоалетът ви ще бъде освежен от този шикозен модел. Многоцветният бански костюм с асиметрична кройка е великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 11 лв

Спортни бански в интересна цветова комбинация

Спортен тип ли сте? Обичате ли да плувате и да сте във водата? Плувате ли състезателно или любителски? Предпочитате ли спортния стил, включително банските костюми? Тогава не можете да пропуснете този бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 74,90 лв

Спортен бански O’Neill за момичета от една част, изработен от висококачествена материя

Имате ли у дома страстен плувец? Дъщеря ви, внучката ви, племенницата ви е водна стихия? Тогава ще я зарадвате с този практичен модел бански костюм от една част. Модел, който ще спечели сърцето на всяко младо момиче, с модерен дизайн от реномирана марка.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Бански костюм с класическа кройка в модерен шарен десен

Боядисаният бански костюм на синьо и бяло райе в класическа спортна кройка осигурява комфорт за плуване и релакс навсякъде и по всяко време край водата. Те са с вечен дизайн. Благодарение на материала те запазват формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 13,68 лв

1 2 3