Цял бански в ретро стил

Модата е интересна, закачлива и в известен смисъл е постоянен цикъл. Затова не е чудно, че ретро модата е много популярна и навлезе на вълната на банските костюми. Дамските ретро бански от една част са оригинални и определено правят жената незабележима. Те се отличават не само със своята уникалност. Това определено не е само актуална тенденция.

Дамските ретро бански костюми от една част са много атрактивни, те заслепяват не само по отношение на дизайна. Всъщност много жени ценят ретро банските по повече от една причина. Един вид бански костюм, който определено е много впечатляващ, но може да допринесе за уникалността, съблазнителността, но в същото време ефективно да скрие проблемните зони, особено корема. Ретро банските костюми от една част са подходящи за жени от всички възрасти и типове тяло, защото наистина подхождат на всички. Разбира се, колкото по-ретро, толкова по-оригинално и интересно. Предимството на ретро банските костюми е, че те са много елегантни, впечатляващи, но същевременно не са никак предизвикателни, така че са идеални и за по-срамежливите натури. Ретро банският костюм скрива някои излишни килограми. Предлагат се в много цветове и модели. Ретро вълната е просто страхотна. Всяка жена може да избира от широка гама.

Евтин цял бански костюм Bonprix за отслабване на корема и бедрата

Включете се в летния сезон с евтините отслабващи цял бански на Bonprix. Изработени с акцент върху ласкаенето на фигурата ви, тези бански костюми са предназначени да изтъняват корема и бедрата ви, предлагайки подобрен силует. Елементът е лесен за обличане и демонстрира очарователен графичен принт в тъмносиньо и бордо, който със сигурност ще накара другите да се обръщат завистливо. V-образното деколте добавя нотка на изтънченост, а високият гръб с кройка за плуване осигурява комфорт и свобода на движенията.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Син цял бански за пълнички момичета с двойни чашки и стягаща подплата

Дами, нека да поговорим за невъзпятия герой на плажното облекло – цял бански. Но не просто някакъв бански, не! Говорим за сини бански костюми, които са създадени специално за всички прекрасни богини с извивки. Това не е банският костюм от една част на баба ви, това е любов от пръв поглед!

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Отслабващ дамски цял бански с пола

Дами, време е да отидете на плажа със стил! А какъв по-добър начин да го направите от оскъден бански с пола? Този невероятен бански костюм с пристягане не само изглежда страхотно, но и има леко оформяща функция, която ще ви накара да се чувствате по-уверени. Този стилен бански костюм с придърпване е изработен от оформящ материал, който ще ви помогне да изгладите всички недостатъци и несъвършенства, оставяйки ви с перфектно тяло, готово за плажното излежаване, за което винаги сте мечтали.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черен дамски цял бански с дълги ръкави

Нетипичен бански костюм, който осигурява комфорт и същевременно впечатлява? Черен дамски цял бански с дълги ръкави. Този бански костюм е не само в класически черен цвят, който е идеален за всеки повод, но и семплата му кройка гарантира елегантен и полиран външен вид. Дизайнът от една част също така гарантира, че ще се чувствате сигурни и уверени, докато се наслаждавате на плажа или на всяка друга водна активност.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Черен цял бански за плюс размер 2024

Тенденцията за носене на цял бански се засилва през последните години и не е само за хората с кльощави фигури. Напротив, бански костюми от една част могат да се носят от жени с размер плюс и да изглеждат страхотно. Всъщност на пазара се предлагат множество варианти, които са подходящи за жени с всякакви размери и форми. Един такъв вариант е черният цял бански за жени плюс размер през 2023 г., който се очаква да се превърне в популярен избор.

Цена към момента на прегледа: 45,59 лв

Дамски стягащи цели бански

С напредването на възрастта телата ни се променят и намирането на подходящия бански костюм може да се окаже предизвикателство. Въпреки това, издърпващите се цял бански за по-възрастни жени се превърнаха в популярен избор за тези, които търсят едновременно удобство и интересна визия. Изработен от рециклиран полиамид, този лек бански костюм с пристягане извайва ласкателен силует.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Отслабващ цял бански LAUMA lingerie Savoy in shaping swimwear

Ах, каква радост, когато чуете за отслабващия цял бански LAUMA lingerie Savoy! Обещанието за бански костюм, който чудодейно ще “изглади и уеднакви” контурите на тялото ви, трябва да ви допадне. Да, чухте правилно. Този оформящ бански костюм е тук, за да сбъдне мечтата ви. Очевидно е, че това не е просто някакъв бански, а оформящ бански, който наистина отслабва!

Цена към момента на прегледа: 112,69 лв

Cтягащи цели бански за пълни жени с по-големи гърди

Бояджийският цял бански Kirsten е правилният и уникален избор за жени с по-пълни форми и по-големи гърди, които искат да изглеждат по-слаби и да се чувстват по-уверени на плажа. Този стягащ и оформящ бански има чашки с подплънки, които осигуряват отлична опора и помагат за оформянето на гърдите. Подплатените чашки също така предотвратяват нежеланото увисване и осигуряват ласкателно и удобно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 172,99 лв

Стягащ костюм Bonprix покриващ долната част

Bonprix, той го направи отново! Те създадоха перфектния бански костюм за тези от нас, които обичат малко повече покритие. Този красив оформящ бански не само ласкае фигурите ни с ефекта на средно свиване, но и има прекрасна черно-тюркоазена флорална шарка, която ще ни накара да се открояваме на плажа. Да не забравяме и високото деколте на гърба и горната част на сутиена с вградени меки чашки за максимален комфорт и поддръжка.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Модерен цял бански стягащ ефект на зебра

Модерните цял бански на Trendyol са неизменна част от лятното облекло на всяка съвременна жена, която иска да изглежда по-добре, отколкото смята, че фигурата ѝ позволява, на плажа или край басейна. Отслабващата шарка зебра е стилна и ласкателна, като спомага за създаването на елегантен и по-тънък силует. Този бански костюм е изработен от висококачествени материали, които са издръжливи и удобни, което гарантира, че ще издържи много сезони.

Цена към момента на прегледа: 57,79 лв

Удобен розов цял бански с джапанки

Готови ли сте да отидете на плажа със стил? Този елегантен бански костюм със сигурност ще ви впечатли с дълбокото си деколте и ласкавия си дизайн. Чашките са снабдени с подвижни подплънки, които ви позволяват да персонализирате прилягането по свой вкус. Набиранията на гърдите осигуряват допълнителна опора и повдигане, така че ще се чувствате уверени и комфортно през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Бански костюм с класическа кройка в модерен шарен десен

Боядисаният бански костюм на синьо и бяло райе в класическа спортна кройка осигурява комфорт за плуване и релакс навсякъде и по всяко време край водата. Те са с вечен дизайн. Благодарение на материала те запазват формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 13,68 лв

Раиран цял бански в тъмносиньо с регулируеми презрамки

Наслаждавате ли се на минималистичен стил, който позволява да изпъкне естествената красота на женското тяло? Тогава този бански костюм от една част от колекцията Bonprix е олицетворение на естествеността. Те подчертават меките ви извивки и женската ви харизма. Банският има изчистен, семпъл дизайн с мотив на синьо и бяло райе.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Червено-син цял бански с дантела отпред

Лекият дамски бански от две части с принт.

Цена към момента на прегледа: 9 лв

Чешки дамски спортен бански от едно парче Litex 57482

Вие сте воден елементал? Обичате ли да плувате и използвате ли това занимание, за да поддържате добра форма? Тогава се справяте добре. Водните спортове са много полезни за здравето ни, така че ако сте от жените, които обичат да се сливат с водата, трябва да сте отлично подготвени

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Едноцветен цял бански в класическа кройка с регулируеми презрамки

Цели бански в класически едноцветен дизайн подхожда на всеки. Черен бански костюм с удобна кройка и регулируеми презрамки. Те пасват и се държат перфектно.

Цена към момента на прегледа: 10,49 лв

Червено-бял дамски цял бански с ретро райета в тъмносиньо

Дай си сметка за блясъка на този възхитителен бански костюм от една част на Capri Cherry, който е като изрязан от вкусна реклама на пралини! Пригответе се да бъдете неустоими в този бански! Този луксозен бански от една част е символ на красота и женственост. Ще ги харесате от пръв поглед заради стилния им дизайн и от втори – заради удобния избор на бански.

Цена към момента на прегледа: 128 лв

Бански костюм в морски стил, изработен от висококачествени бански костюми

Как да се насладите не само на лятото в най-добрия си тоалет, но и по всяко време и навсякъде край водата или дори у дома в градината край басейна? Ако харесвате модерните, непреходни, качествени неща, които предлагат нещо повече, тогава ще останете възхитени и гардеробът ви ще се оживи от този модел бански костюм от една част.

Цена към момента на прегледа: 113 лв

Раиран бански от една част за по-малък бюст

Удобен материал, неостаряващ раиран дизайн и интересна кройка. Това е банският костюм на Atrani, с който ще се откроите на плажа. Вие избирате дали искате чаши с подсилване, или не. Нестандартно изрязаното деколте подчертава целия модел.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Цели бански за дебели жени с неподплатени чашки и широки презрамки

Искате да си купите нов бански предварително за следващото лято? Харесвате ли цял бански с класическа кройка? Разгледайте нашата гама от удобни и красиви цял бански Lady, които са подходящи за почти всички жени. Те са изработени от висококачествена италианска материя Carvico, която съдържа и ликра. Банските костюми са подходящи и за жени, щедро надарени от природата.

Цена към момента на прегледа: 83 лв