Цял бански бански с големи чашки за по-големи гърди

Покриващ цял бански с пола за плюс размер

Ах, дами! Летният сезон най-накрая е тук и е време да се потопите в него, буквално! Зарадвайте се с невероятни цял бански, които са специално разработени за жени с пълни форми. Да, чухте правилно! Бански костюми, които наистина признават и възхваляват красивите ви извивки. Притеснявате ли се за фигурата си? Вече не е нужно да се притеснявате! Изключителното творение на Primo е тук, за да прогони всичките ви страхове.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Спортен отслабващ цял бански gWINNER Agata2

Подгответе се да скочите в басейна или в морето с отслабващия цял бански gWINNER Agata2! Този бански костюм е с доказана спортна кройка, която е идеална както за тренировки в басейн, така и за фитнес плуване в морето. Това не е просто бански костюм, той е израз на стил, комфорт и свирепост! Банският костюм Agata2 е разработен от устойчив на хлор материал, което гарантира, че ще остане жизнен и непокътнат дори след многобройни потапяния в басейна.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Черно-бял цял бански за жени, отслабващ модел

Това зашеметяващо изделие е изработено от висококачествена италианска тъкан Carvico Tessuti, която гарантира неговата издръжливост, както и удобството при носене. Отслабващият модел е внимателно проектиран, за да подчертае извивките ви и да създаде ласкателен силует, който ще ви накара да се чувствате уверени и красиви на плажа или край басейна. Подплатените чашки на сутиена осигуряват достатъчна опора и повдигане, а регулируемите и несменяеми презрамки държат всичко на мястото си.

Цена към момента на прегледа: 121 лв

Черен бански костюм за плюс размер танкини с пола

Ах, радостта от намирането на перфектния бански костюм! Представете си това – зашеметяващ черен бански костюм, създаден специално за дами с размер плюс. Но това не е просто някакъв бански костюм. Това са бляскави танкини с прикачена пола, която добавя допълнителен слой стил и изтънченост. Но не става въпрос само за външния вид. Тези бански костюми са колкото функционални, толкова и модерни! Най-добрата част е подсиленият сутиен, който променя играта за дамите с по-голям бюст.

Цена към момента на прегледа: 109 лв

Романтичен цял бански с ефект на сърце

В светлината на блестящи звезди, отразени в повърхността на загадъчно езеро, изпълнено с шепот и мечтателни видения, образът на жена, облечена в цял бански, е като сонет, написан в името на романтиката. Тази рокля, мека и нежна за окото, се увива около тялото с елегантност, която напомня танца на петолъчките върху пролетния бриз. Нежният червен цвят на банския костюм, сякаш препращащ към безкрайното небе точно преди зазоряване, добавя нотка мистика и невинност. В областта на гърдите тези дантели се съединяват в десен на сърце, придавайки на банския костюм не само нежност, но и дълбока поетичност.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Син цял бански за пълнички момичета с двойни чашки и стягаща подплата

Дами, нека да поговорим за невъзпятия герой на плажното облекло – цял бански. Но не просто някакъв бански, не! Говорим за сини бански костюми, които са създадени специално за всички прекрасни богини с извивки. Това не е банският костюм от една част на баба ви, това е любов от пръв поглед!

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Оранжев цял бански плюс размер с чашки за избутване

Включете се в летния сезон с цветен полъх и увереност. Оранжевият цял бански за жени плюс размер е специално разработен от Self – марка, която разбира и възхвалява уникалната красота и нужди на всяка жена. Този зашеметяващ бански костюм е много повече от просто част от банския костюм, той е символ на овластяване, символ на любов към себе си и билет за незабравими спомени край басейна. На пръв поглед яркият оранжев цвят напомня за топлината и жизнеността на самото лято. Но характеристиките са тези, които правят този бански костюм истинска промяна за жените с пълна фигура.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Черен цял бански за плюс размер 2024

Тенденцията за носене на цял бански се засилва през последните години и не е само за хората с кльощави фигури. Напротив, бански костюми от една част могат да се носят от жени с размер плюс и да изглеждат страхотно. Всъщност на пазара се предлагат множество варианти, които са подходящи за жени с всякакви размери и форми. Един такъв вариант е черният цял бански за жени плюс размер през 2023 г., който се очаква да се превърне в популярен избор.

Цена към момента на прегледа: 45,59 лв

Дамски цял бански големи размери с банели Gorsenia Elsa

Ако търсите бански костюм, който да оформя извивките ви и да ви дава достатъчно опора, вижте цял бански Gorsenia Elsa. Създаден с мисъл за жените с размер плюс, този ярко оцветен бански има ласкава отслабваща кройка и тъмни панели отстрани, които визуално отнемат сантиметри. Вторият слой на банския деликатно изглажда проблемните зони и Ви придава елегантен, обтекаем силует.

Цена към момента на прегледа: 148,99 лв

Удобен червен отслабващ цял бански големи размери

За всяка жена с размер плюс, която някога се е чувствала малко срамежлива на плажа или е искала бански, който не само да ѝ приляга, но и да я ласкае, този удобен червен отслабващ бански е сбъдната мечта. Създаден с мисъл за жените с извивки, този бански не е просто поредната част от плажното облекло, а шедьовър, който възхвалява красивото ви тяло. Той е нещо повече от модел за отслабване, той е доказателство, че стилът и комфортът могат да съществуват едновременно.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Отслабващ цял бански LAUMA lingerie Savoy in shaping swimwear

Ах, каква радост, когато чуете за отслабващия цял бански LAUMA lingerie Savoy! Обещанието за бански костюм, който чудодейно ще “изглади и уеднакви” контурите на тялото ви, трябва да ви допадне. Да, чухте правилно. Този оформящ бански костюм е тук, за да сбъдне мечтата ви. Очевидно е, че това не е просто някакъв бански, а оформящ бански, който наистина отслабва!

Цена към момента на прегледа: 112,69 лв

Cтягащи цели бански за пълни жени с по-големи гърди

Бояджийският цял бански Kirsten е правилният и уникален избор за жени с по-пълни форми и по-големи гърди, които искат да изглеждат по-слаби и да се чувстват по-уверени на плажа. Този стягащ и оформящ бански има чашки с подплънки, които осигуряват отлична опора и помагат за оформянето на гърдите. Подплатените чашки също така предотвратяват нежеланото увисване и осигуряват ласкателно и удобно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 172,99 лв

Пъстър цял бански за морето с ефектна дантела на гърба

Не само по време на почивка, но и просто през лятото е необходим правилният бански костюм. Ако харесвате цветовете, непреходната мода и комфорта, този бански костюм е за вас. Те са подходящи и за удоволствие от плуването през годината, когато посещавате обществен басейн. Цял бански Lakeside ще привлече вниманието ви с ярките си цветове, удобна кройка и атрактивен модел. Кога другаде да блеснете, освен през лятото.

Цена към момента на прегледа: 70,50 лв

Черен цял бански за пухкави момичета с вложка от тюл с шнур

Цял бански в черно е оживено с вложка от тюл. Моделът на бански в удобна кройка, подходящ за дами с по-пълни форми. Банският костюм е изработен от висококачествен и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Удобен и вечен стягащи цели бански с шарка Astratex

Все още не сте намерили подходящите? Имате нужда от модел, подходящ за по-големи гърди? Харесвате ли модерни и удобни модели? Предпочитате ли цял бански във вечна кройка? Тогава можете да разчитате на тези. Подходящи са за плуване, освежаване и наслаждаване на горещите дни в градината. Цял бански Anita в удобна и модерна кройка е подходяща за дами с по-пълни форми. Той подхожда и ласкае всички. Модел, който е предназначен както за малки, така и за големи гърди.

Цена към момента на прегледа: 152,99 лв

Големи размери стягащ цели бански

Насладете се на лятото без ограничения. Излезте във водата със стилно облекло. Насладете се на релаксация в градината в красив бански костюм. Вземете си качествен бански, който ще ви служи дълги години, а не само през лятото. Бански костюми, които са идеални, във всяко едно отношение. Подходящ за всеки.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Стягащ костюм Bonprix покриващ долната част

Bonprix, той го направи отново! Те създадоха перфектния бански костюм за тези от нас, които обичат малко повече покритие. Този красив оформящ бански не само ласкае фигурите ни с ефекта на средно свиване, но и има прекрасна черно-тюркоазена флорална шарка, която ще ни накара да се открояваме на плажа. Да не забравяме и високото деколте на гърба и горната част на сутиена с вградени меки чашки за максимален комфорт и поддръжка.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Удобен розов цял бански с джапанки

Готови ли сте да отидете на плажа със стил? Този елегантен бански костюм със сигурност ще ви впечатли с дълбокото си деколте и ласкавия си дизайн. Чашките са снабдени с подвижни подплънки, които ви позволяват да персонализирате прилягането по свой вкус. Набиранията на гърдите осигуряват допълнителна опора и повдигане, така че ще се чувствате уверени и комфортно през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Ретро стягащи цели бански с подвижни презрамки

Вдъхновен от ретро модата, този цял бански с щампа Baconao е с подвижни презрамки. Вграден сутиен с опора под бюста и еластична лента. Силиконова лента за перфектно прилягане. Малки ръбчета и подплънки отстрани на чашките. Предната част е изцяло подплатена със стягащ тюл. Контрастно райе на талията.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Черен цял бански с полаа големи размери

Оплаквате ли се от лятото, защото се притеснявате да носите бански костюм? Дали сте от тези, които харесват удобните и интересни модели бански костюми? Искате ли бански костюм, с който да можете да отидете направо от водата на плажната алея или на питие? Тогава го имате тук. Няма как да устоите. цял бански с пола Volos е създаден, за да можете да се наслаждавате пълноценно във водата и на сушата, без никакви ограничения или срамежливост.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Cтягащи цели бански в атрактивен черно-бял десен

Оплаквате ли се от лятото, защото нямате смелост да отидете по бански? Отказали ли сте се да ходите на обществен басейн, защото ви е омръзнало постоянно да дърпате корема си? Е, повярвайте, че всичко ще се промени в един миг, благодарение на придобиването на този не само красив, но и ефективен модел. Той ще ви накара да заблестите навсякъде край водата. Благодарение на този бански костюм не само ще обичате лятото, но и ще се наслаждавате на плуването във водата през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Дамски монокини с изрязани части Marko Marissa също за голям бюст

Искате ли цял бански, които изглеждат изключително секси? Банският костюм Marko Marissa M-351 е така нареченият монокини. Това е бански костюм от две части, които са съединени с трико плат. Този модел изглежда изискан и ще бъдете неотразими. Банският костюм е изработен от бързосъхнещ материал с най-високо качество.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Розов цял бански големи размери

Сарина Новак Cosina бански костюм в розово. Корсет сутиен без презрамки с меки неподплатени чашки. Удобни по-широки каишки. Гладка, оформяща тялото материя. Надпис Summer Lovin върху бюста.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дамски цял бански с твърди чашки Salerno 2023

Цели бански е ушит от удобен, бързосъхнещ материал. Презрамките са много удобни, широки и регулируеми. Те се вливат свободно отзад в материята на банския костюм. Чашките са меко подплатени, а по периметъра им има ластик, който подчертава бюста. Предната част на банския костюм е украсена със зърна с цвят на сьомга, като в горната част зърната са по-плътни и постепенно изтъняват към долната част.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

1 2 3