Цели бански смаляващи

Перфектното решение за дамите, които се притесняват да се разголват по бански. Перфектният избор за тези, които трябва ефективно да скрият или прикрият дефект, фалдик или следоперативен белег на корема. Отслабващият бански костюм от една част ще реши проблемите ви. Те ще ви вдъхнат увереност, ще изтънят и оформят фигурата ви.

Отслабващите бански костюми от една част за момичета и жени от всички възрасти ще отклонят вниманието от проблемните зони. В този бански костюм ще придобиете перфектни извивки. Очарованието се крие в изисканата кройка и най-вече в материала, който има стягащ ефект, но същевременно е приятен за тялото. Разбира се, банският костюм е изработен от висококачествена и бързосъхнеща материя. Вече няма да си отказвате престой край водата, няма да се стягате в стомаха, няма да се съмнявате във фигурата си. Бански костюми, които карат всяка дама да изглежда перфектно и най-вече да се чувства секси и удобно през целия ден край водата. Отслабващите бански костюми от една част са модерни и не губят нищо от своята привлекателност. Бански костюми, които просто правят магия на фигурата.

Евтин цял бански костюм Bonprix за отслабване на корема и бедрата

Включете се в летния сезон с евтините отслабващи цял бански на Bonprix. Изработени с акцент върху ласкаенето на фигурата ви, тези бански костюми са предназначени да изтъняват корема и бедрата ви, предлагайки подобрен силует. Елементът е лесен за обличане и демонстрира очарователен графичен принт в тъмносиньо и бордо, който със сигурност ще накара другите да се обръщат завистливо. V-образното деколте добавя нотка на изтънченост, а високият гръб с кройка за плуване осигурява комфорт и свобода на движенията.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Син цял бански за пълнички момичета с двойни чашки и стягаща подплата

Дами, нека да поговорим за невъзпятия герой на плажното облекло – цял бански. Но не просто някакъв бански, не! Говорим за сини бански костюми, които са създадени специално за всички прекрасни богини с извивки. Това не е банският костюм от една част на баба ви, това е любов от пръв поглед!

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Отслабващ дамски цял бански с пола

Дами, време е да отидете на плажа със стил! А какъв по-добър начин да го направите от оскъден бански с пола? Този невероятен бански костюм с пристягане не само изглежда страхотно, но и има леко оформяща функция, която ще ви накара да се чувствате по-уверени. Този стилен бански костюм с придърпване е изработен от оформящ материал, който ще ви помогне да изгладите всички недостатъци и несъвършенства, оставяйки ви с перфектно тяло, готово за плажното излежаване, за което винаги сте мечтали.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черен цял бански за плюс размер 2024

Тенденцията за носене на цял бански се засилва през последните години и не е само за хората с кльощави фигури. Напротив, бански костюми от една част могат да се носят от жени с размер плюс и да изглеждат страхотно. Всъщност на пазара се предлагат множество варианти, които са подходящи за жени с всякакви размери и форми. Един такъв вариант е черният цял бански за жени плюс размер през 2023 г., който се очаква да се превърне в популярен избор.

Цена към момента на прегледа: 45,59 лв

Дамски цял бански големи размери с банели Gorsenia Elsa

Ако търсите бански костюм, който да оформя извивките ви и да ви дава достатъчно опора, вижте цял бански Gorsenia Elsa. Създаден с мисъл за жените с размер плюс, този ярко оцветен бански има ласкава отслабваща кройка и тъмни панели отстрани, които визуално отнемат сантиметри. Вторият слой на банския деликатно изглажда проблемните зони и Ви придава елегантен, обтекаем силует.

Цена към момента на прегледа: 148,99 лв

Дамски стягащи цели бански

С напредването на възрастта телата ни се променят и намирането на подходящия бански костюм може да се окаже предизвикателство. Въпреки това, издърпващите се цял бански за по-възрастни жени се превърнаха в популярен избор за тези, които търсят едновременно удобство и интересна визия. Изработен от рециклиран полиамид, този лек бански костюм с пристягане извайва ласкателен силует.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Удобен червен отслабващ цял бански големи размери

За всяка жена с размер плюс, която някога се е чувствала малко срамежлива на плажа или е искала бански, който не само да ѝ приляга, но и да я ласкае, този удобен червен отслабващ бански е сбъдната мечта. Създаден с мисъл за жените с извивки, този бански не е просто поредната част от плажното облекло, а шедьовър, който възхвалява красивото ви тяло. Той е нещо повече от модел за отслабване, той е доказателство, че стилът и комфортът могат да съществуват едновременно.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Отслабващ цял бански LAUMA lingerie Savoy in shaping swimwear

Ах, каква радост, когато чуете за отслабващия цял бански LAUMA lingerie Savoy! Обещанието за бански костюм, който чудодейно ще “изглади и уеднакви” контурите на тялото ви, трябва да ви допадне. Да, чухте правилно. Този оформящ бански костюм е тук, за да сбъдне мечтата ви. Очевидно е, че това не е просто някакъв бански, а оформящ бански, който наистина отслабва!

Цена към момента на прегледа: 112,69 лв

Cтягащи цели бански за пълни жени с по-големи гърди

Бояджийският цял бански Kirsten е правилният и уникален избор за жени с по-пълни форми и по-големи гърди, които искат да изглеждат по-слаби и да се чувстват по-уверени на плажа. Този стягащ и оформящ бански има чашки с подплънки, които осигуряват отлична опора и помагат за оформянето на гърдите. Подплатените чашки също така предотвратяват нежеланото увисване и осигуряват ласкателно и удобно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 172,99 лв

Удобен и вечен стягащи цели бански с шарка Astratex

Все още не сте намерили подходящите? Имате нужда от модел, подходящ за по-големи гърди? Харесвате ли модерни и удобни модели? Предпочитате ли цял бански във вечна кройка? Тогава можете да разчитате на тези. Подходящи са за плуване, освежаване и наслаждаване на горещите дни в градината. Цял бански Anita в удобна и модерна кройка е подходяща за дами с по-пълни форми. Той подхожда и ласкае всички. Модел, който е предназначен както за малки, така и за големи гърди.

Цена към момента на прегледа: 152,99 лв

Cтягащи дамски цели бански с пола

Дами, време е да отидете на плажа със стил в невероятния отслабващ цял бански с пола! С този уникален дизайн можете да се чувствате уверени и комфортно, независимо от формата на тялото си. Независимо дали искате да прикриете дребни недостатъци, или просто искате да добавите нотка оригиналност към плажното си облекло, този бански е идеален за вас.

Цена към момента на прегледа: 184 лв

Големи размери стягащ цели бански

Насладете се на лятото без ограничения. Излезте във водата със стилно облекло. Насладете се на релаксация в градината в красив бански костюм. Вземете си качествен бански, който ще ви служи дълги години, а не само през лятото. Бански костюми, които са идеални, във всяко едно отношение. Подходящ за всеки.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Дамски черен цял бански с ефектно кръстосване

Обичате ли черното? Търсите нов бански костюм? Искате удобен модел, който да привлича и с атрактивна и ефектна кройка? Тогава този бански костюм ви очаква. Те са създадени за вас, за да се наслаждавате на лятото и плуването през цялата година по време на посещенията си в басейна или аквапарка. Дамският цял бански на Trendyol привлича погледите от пръв поглед. В тях също няма да избягате от вниманието. Те ще ви накарат да се почувствате привлекателни и едновременно с това комфортно.

Цена към момента на прегледа: 45,04 лв

Стягащ костюм Bonprix покриващ долната част

Bonprix, той го направи отново! Те създадоха перфектния бански костюм за тези от нас, които обичат малко повече покритие. Този красив оформящ бански не само ласкае фигурите ни с ефекта на средно свиване, но и има прекрасна черно-тюркоазена флорална шарка, която ще ни накара да се открояваме на плажа. Да не забравяме и високото деколте на гърба и горната част на сутиена с вградени меки чашки за максимален комфорт и поддръжка.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Модерен цял бански стягащ ефект на зебра

Модерните цял бански на Trendyol са неизменна част от лятното облекло на всяка съвременна жена, която иска да изглежда по-добре, отколкото смята, че фигурата ѝ позволява, на плажа или край басейна. Отслабващата шарка зебра е стилна и ласкателна, като спомага за създаването на елегантен и по-тънък силует. Този бански костюм е изработен от висококачествени материали, които са издръжливи и удобни, което гарантира, че ще издържи много сезони.

Цена към момента на прегледа: 57,79 лв

Черен макси цял бански Astratex

Дамският цял бански Elodie Black е елегантен избор за жени с по-пълни форми. Скритите чашки без подплънки поддържат гърдите, а леко стягащата подплата в областта на корема ще ви изтъни. Проектиран от специалисти на Astratex.

Цена към момента на прегледа: 124,99 лв

Ретро стягащи цели бански с подвижни презрамки

Вдъхновен от ретро модата, този цял бански с щампа Baconao е с подвижни презрамки. Вграден сутиен с опора под бюста и еластична лента. Силиконова лента за перфектно прилягане. Малки ръбчета и подплънки отстрани на чашките. Предната част е изцяло подплатена със стягащ тюл. Контрастно райе на талията.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Черен цял бански с полаа големи размери

Оплаквате ли се от лятото, защото се притеснявате да носите бански костюм? Дали сте от тези, които харесват удобните и интересни модели бански костюми? Искате ли бански костюм, с който да можете да отидете направо от водата на плажната алея или на питие? Тогава го имате тук. Няма как да устоите. цял бански с пола Volos е създаден, за да можете да се наслаждавате пълноценно във водата и на сушата, без никакви ограничения или срамежливост.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Cтягащи цели бански в атрактивен черно-бял десен

Оплаквате ли се от лятото, защото нямате смелост да отидете по бански? Отказали ли сте се да ходите на обществен басейн, защото ви е омръзнало постоянно да дърпате корема си? Е, повярвайте, че всичко ще се промени в един миг, благодарение на придобиването на този не само красив, но и ефективен модел. Той ще ви накара да заблестите навсякъде край водата. Благодарение на този бански костюм не само ще обичате лятото, но и ще се наслаждавате на плуването във водата през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Модерен дамски оформящ цял бански с фин десен в изчистена кройка

Искате ли да разширите гардероба си с нов и определено интересен модел бански костюми? Искате едно цяло, което да привлича погледите от пръв поглед? Харесвате ли модерните модели с вечна и ефективна кройка? Тогава те определено са за вас. Дамските цял бански с ефектна и модерна кройка ще ви очароват от пръв поглед, както и вие в този модел.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Дамски цял бански с твърди чашки Salerno 2023

Цели бански е ушит от удобен, бързосъхнещ материал. Презрамките са много удобни, широки и регулируеми. Те се вливат свободно отзад в материята на банския костюм. Чашките са меко подплатени, а по периметъра им има ластик, който подчертава бюста. Предната част на банския костюм е украсена със зърна с цвят на сьомга, като в горната част зърната са по-плътни и постепенно изтъняват към долната част.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Цели бански голям номер Ulla Popken

Цели бански с цветни детайли в предната част, пришити подплънки и пластмасова украса.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Черен дамски спортен цял бански Adidas Performance

Модел на бански костюми, който е особено подходящ за активни спортистки. Ще оцените този модел на известна спортно ориентирана марка по много причини. Независимо дали плувате състезателно, развлекателно или просто предпочитате спортната мода, без да изключвате бански костюми, тогава тази част е буквално идеална за вас.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Цял бански с цветя и двойни кръстосани презрамки

Подчертайте извивките си с банския костюм Florea от една част. Тъмната основа с контрастиращи цветя се допълва от ефектни кръстосани презрамки. Бански костюм от една част. Скрити чашки с подплънки без подплънки. Ремъци без регулиране на дължината. Класически изрязан чорапогащник.

Цена към момента на прегледа: 35,10 лв

1 2 3