Секси монокини и цял бански

Практичен, функционален, ефективен. Те са отличници в областта на дизайна. Очарованието се крие в изисканата кройка. Качеството на материалите е нещо естествено. Те са основен елемент от облеклото не само през летния сезон. Това не е просто плажно облекло за уверени и смели жени. Именно това са сексапилните бански костюми от една част и монокините.

Днес те са търсени, защото са неповторими, модерни, безсмъртни. Същността се крие в конкретната кройка, която се състои от кройката в предната и задната част и по този начин в цялостния дизайн. Всичко това се подсилва от висококачествения, бързосъхнещ материал и приятната, мека материя, от която е изработен банският костюм. Секси бански костюм от една част и монокини с изискана кройка с достатъчно опора за гърдите и оформяне на хубаво деколте. В същото време той позволява перфектен тен и неограничено движение във водата и на сушата. Съблазнителен, секси и в същото време много удобен. Модерен бански костюм, който доказва, че дори тази опция от една част е адски секси и изглежда впечатляващо. Гаранция, че всичко ще остане на мястото си.

Бял цял бански с полупрозрачни вложки

Този елегантен бански костюм монокини се отличава с изтънчения си дизайн, който съчетава практичност с модерна естетика. Белият цвят олицетворява лятната свежест и е идеален за подчертаване на загорялата кожа, а прозрачните вложки добавят нотка на загадъчност и блясък. Оформените чашки на банския костюм са специално проектирани с набраздяване, което осигурява опора и комфорт, като същевременно оформя бюста и подчертава деколтето. Набиването също така придава текстура и е естетически елемент, който придава динамика и визуален интерес на обикновения бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Секси черен бански костюм монокини в една част с разрез на корема и между гърдите

На златистите пясъци, където слънцето залива хоризонта, а морето целува бреговете, банските костюми се превръщат в смел израз на увереност и свобода. Този черен монокини с изрязване на корема и между гърдите е вик към тишина, провокативен и неустоимо чувствен. Внимателно изрязано и изкусно пристегнато, това парче плат се превръща в бронята на съвременната жена, която не се страхува да покаже силата и уязвимостта си. Изрязването на този бански костюм не е просто чувствено украшение, а смело изявление на личната свобода и индивидуалност. На корема разрезът се разпростира като прозорец към света на женската смелост, подчертавайки красотата на формите и плавните линии на тялото, които по-скоро подсказват, отколкото разкриват.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв

Черно-бял цял бански на райета с дълбоко деколте

Виждали ли сте някога бански костюм, който крещи стил и изтънченост? Виждате такъв точно сега, защото раираният черно-бял цял бански с дълбоко деколте е тук, за да направи шоу! Със смела шарка на райета и наистина дълбоко деколте, този бански костюм е перфектната комбинация от съблазнителност и елегантност. Да не говорим, че имат подвижни чашки за по-голям комфорт, което ги прави идеални за всички видове размери на гърдите.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Секси лъскав червен цял бански OBSESSIVE KEISSI

Ох, ла-ла-ла! Влез в секси лъскав червен цял бански OBSESSIVE KEISSI. Това не е просто бански костюм, а на практика е любовен елексир. Obsessive лично ви гарантира романтично изживяване. И не, не защото ще светиш като червен светофар и ще предизвикваш произшествия. А защото този бански е създаден, за да подчертае женското ви очарование и да ви превърне в неустоима морска сирена.

Цена към момента на прегледа: 109 лв

Изрязан цял бански с леопардов принт и деколте

В екстравагантните дамски монокини Julissa можете да разгърнете дивата си душа. Сериозно, кой има нужда от джунглата, когато можете да пренесете сафарито си на плажа с този бански костюм с леопардов принт? Прозрачният цял бански със смело деколте е за тези, които не се страхуват да покажат плоския си корем и свирепото си поведение. Сякаш животинското царство се е срещнало с висшата мода и е решило да организира парти край басейна.

Цена към момента на прегледа: 40,50 лв

Дамски леопардов бански монокини с изискана кройка

Искате да блеснете с уникален бански костюм? Предпочитате ли цял бански в изискана кройка? Тогава вярвайте, че този секси модел ще привлече вниманието ви и няма да избягате от ничие внимание. Дамският цял бански в изискана кройка Koucla е уникален. Ефектът се подсилва от чувствената кройка и вечния животински принт. Секси модел, който позволява на женствените ви извивки и предимства да изпъкнат.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Евтини черни женски едно рамо цял бански

Дамският цял бански на Trendyol е невероятна част от банския костюм, която всяка модерна жена трябва да притежава. Този бански костюм е проектиран така, че да ласкае фигурата ви и да ви накара да изглеждате прекрасно в него, докато се наслаждавате на слънцето, пясъка и плуването. Презрамката с едно рамо придава елегантност на този бански костюм. Мрежестият детайл на талията придава на банския костюм сексапил. черният цвят на този бански е не само неподвластен на времето, но и универсален, така че лесно можете да го комбинирате с всякакво покривало или аксесоари.

Цена към момента на прегледа: 56,99 лв

Trendyol изрязан цял бански с атрактивен модел

Цял бански на Trendyol впечатлява от пръв поглед с атрактивния си модел и изисканата си кройка. Освен това те са проектирани с удобна връзка на врата и закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 19,9 лв

Секси бански монокини Marko от прозрачна мрежа

Погледнете! Още секси бански за жени! Защото е ясно, че единственото, което ни интересува, когато отиваме на плажа, е колко привлекателни изглеждаме за другите. А какво по-хубаво от бански костюм монокини от прозрачна мрежа?

Цена към момента на прегледа: 57,59 лв

Цял бански с атрактивна кройка и апликация от плетиво на една кука в дълбокото деколте

Няма нищо по-хубаво от това да излезете във водата с привлекателен бански костюм. Бихте ли искали да се сдобиете с цял бански, който привлича погледите и вие сте облечени в него? Харесвате ли атрактивни модели, които предлагат и комфорт? Тогава определено трябва да се сдобиете с този страхотен цял бански. Няма как да устоите.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамски секс монокини с леопард и златни детайли

Уникален дамски цял бански само за вас. Не сте 100% доволни от фигурата си? Този великолепен цял бански на Koucla ще прикрие всички дребни недостатъци и нищо няма да ви попречи да се насладите на водата докрай. Материалът на банския костюм е много издръжлив, съхне бързо и банският костюм се адаптира перфектно към фигурата ви. Дръжте си шапките, новата Памела Андерсън идва!

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Червен дамски цял бански Nike рециклиран материал

Наслаждавайте се на лятото пълноценно с перфектния бански костюм. Ако харесвате удобните, но същевременно изискани модели, то това е очевидният избор. А ако предпочитате изпитани марки, няма нужда да се колебаете. Този бански костюм е просто ваш. Този цял бански на известната марка Nike в едноцветен дизайн ще ви впечатли от пръв поглед. Те се отличават с цвят, кройка и материал. Той ще зарадва и онези дами, които не са безразлични към околната среда.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Монокини с подвижни чашки

Този бански е малко измамник на тялото, тъй като изглежда като отпред, но отзад е като от две части. Така че можете да се наслаждавате на комфорт и красив външен вид едновременно. Банският костюм има изискано деколте, което е защитено и същевременно ефектно допълнено от няколко хоризонтални ленти, а острите изрязвания отстрани също изглеждат много добре. Банският костюм е завързан на врата и има класическо закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Монокини Iona с животински леопардов десен

Ако искате да привлечете вниманието на мъжете на плажа, то определено трябва да имате перфектен и, разбира се, много секси бански костюм. Марката Lorin предлага такъв бански костюм, който ще впечатли не само мъжете, но и жените. Зашеметяващият модел Iona привлича погледите от пръв поглед с провокативния си дизайн, който ще накара красивата ви фигура и женствения ви сексапил да изпъкнат.

Цена към момента на прегледа: 123 лв

Луксозен бански от една част с връзки на Karl Lagerfeld

Карл Лагерфелд – бански костюм от една част. Моделът е изработен от еластична плетка. Банският костюм е с меки чашки. Нерегулируеми, несменяеми презрамки с връзки за врата.

Цена към момента на прегледа: 278 лв

Екстравагантен черен бански костюм Belén с прозрачни вложки

Неподплатените чашки имат странични клинове. Тънки презрамки, започващи от деколтето, с възможност за регулиране на дължината на гърба. Краищата на крачолите са еластични и регулирани така, че да не се притискат или притискат. Гърбът е скроен до бедрата, което подчертава женствеността и сексапила ви.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Бял цял бански на една кука с копчета

Денски монокини от една част с изрязана долна част тип “стринг”.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Двуцветен бански костюм с асиметрична кройка

Решили ли сте да си вземете бански костюм от една част? Харесвате ли атрактивни модели, които в същото време осигуряват комфорт и не ограничават не само при плуване? Искате непреходен модел, който никога няма да остарее? Тогава ще се зарадвате, а тоалетът ви ще бъде освежен от този шикозен модел. Многоцветният бански костюм с асиметрична кройка е великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 11 лв

Черни монокини с дантела Relleciga в изискана секси кройка

Черният монокини с дантела на Relleciga ще ви заплени, както и вие в него. Сексапилният едноцветен бански костюм се отличава както с кройката си, така и с качествения материал.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Бански костюм с асиметрична кройка и колан за връзване

Плуването никога не е достатъчно. Но дали ви е писнало от две части и сте решили да съживите гардероба си с една част? По някаква причина предпочитате бански костюми от една част? Искате ли удобен бански костюм от една част, с който да плувате и да се наслаждавате на времето си край водата възможно най-удобно? Искате ли обаче модел, който предлага комфорт, но не е безвкусен?

Цена към момента на прегледа: 19,49 лв

Секси push-up цял бански с едно рамо Lorin L4064

Фантастичен цял бански в кайсия! Няма да го видите в този вид! Съчетавайки най-добрите елементи на банските костюми от две части с най-добрите елементи на цял бански, създавате тази перфектна част! Лорин просто знае как да го направи. Благодарение на дългогодишната си традиция да произвежда изделия с най-високо качество и популярност.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Светлозелени монокини бразилиана с обгръщаща кройка

Искате ли да се сдобиете с нов бански за лятото, който да е оригинален по форма и цвят? Харесвате ли класическите бикини, които разкриват коремчето ви? В такъв случай красивият дамски бански монокини Cappri в ярък и смел зелен цвят е идеален за вас. Банският костюм е изискан и изрязан с мека, подвижна подложка в чашките. Обхватът се завързва находчиво и чувствено около торса.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Бял цял бански Karl Lagerfeld с принт

Баскетболният костюм от една част от колекцията на Karl Lagerfeld е великолепна част, която предлага комфорт и допринася за привлекателността му. Ще ви накара да се чувствате удобно, уютно и секси едновременно. Предимството е както в качествения материал, така и в самата кройка.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Гланциран цял бански Calzedonia в nude цвят

Бодилни костюми от една част от модерен раиран материал с презрамки тип “спагети”. Има отвори за поставяне на чашки под подплатата (без чашки).

Цена към момента на прегледа: 159 лв

1 2 3