Рокля за къпане

Модата на банските костюми е разнообразна, интересна, закачлива и много ефективна. Банските костюми са практични и функционални за жените, които по някаква причина не се чувстват комфортно в традиционния бански костюм. Перфектен избор за жени и момичета, които се срамуват да се разхождат по бански на плажа или край водата. За много жени банските костюми са буквално спасение. Въпреки това банските костюми или роклите за къпане са подходящи за всички дами, които харесват нещо уникално.

Роклите за плуване се отличават със своята целенасоченост. Видът бански костюм, с който можете да се наслаждавате на пребиваването във водата без никакви ограничения, можете да се разхождате по плажа, да отидете да пийнете и да се чувствате максимално удобно и комфортно. Дамските бански костюми са много атрактивни и определено ще бъдете секси в тях. Всичко зависи от конкретния избор на модел. Благодарение на широката гама от възможности наистина има от какво да избирате. Предлагат се в много разфасовки, цветове, модели и др. Някои от тях имат дори подвижни презрамки, така че можете да получите страхотен загар. Това зависи от кройката, но има и модели с подплатени чашки за подходяща опора на бюста.

Покриващ цял бански с пола за плюс размер

Ах, дами! Летният сезон най-накрая е тук и е време да се потопите в него, буквално! Зарадвайте се с невероятни цял бански, които са специално разработени за жени с пълни форми. Да, чухте правилно! Бански костюми, които наистина признават и възхваляват красивите ви извивки. Притеснявате ли се за фигурата си? Вече не е нужно да се притеснявате! Изключителното творение на Primo е тук, за да прогони всичките ви страхове.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Черен бански костюм за плюс размер танкини с пола

Ах, радостта от намирането на перфектния бански костюм! Представете си това – зашеметяващ черен бански костюм, създаден специално за дами с размер плюс. Но това не е просто някакъв бански костюм. Това са бляскави танкини с прикачена пола, която добавя допълнителен слой стил и изтънченост. Но не става въпрос само за външния вид. Тези бански костюми са колкото функционални, толкова и модерни! Най-добрата част е подсиленият сутиен, който променя играта за дамите с по-голям бюст.

Цена към момента на прегледа: 109 лв

Отслабващ дамски цял бански с пола

Дами, време е да отидете на плажа със стил! А какъв по-добър начин да го направите от оскъден бански с пола? Този невероятен бански костюм с пристягане не само изглежда страхотно, но и има леко оформяща функция, която ще ви накара да се чувствате по-уверени. Този стилен бански костюм с придърпване е изработен от оформящ материал, който ще ви помогне да изгладите всички недостатъци и несъвършенства, оставяйки ви с перфектно тяло, готово за плажното излежаване, за което винаги сте мечтали.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черен цял бански с полаа големи размери

Оплаквате ли се от лятото, защото се притеснявате да носите бански костюм? Дали сте от тези, които харесват удобните и интересни модели бански костюми? Искате ли бански костюм, с който да можете да отидете направо от водата на плажната алея или на питие? Тогава го имате тук. Няма как да устоите. цял бански с пола Volos е създаден, за да можете да се наслаждавате пълноценно във водата и на сушата, без никакви ограничения или срамежливост.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Черен отслабващ цял бански с пола

Искате ли бански костюм от една част, който да е оригинален и същевременно секси? Ако е така, разгледайте нашата гама от красиви и елегантни монокини в черно. Банският костюм е с изискана кройка с набор от волани на талията. Това създава впечатлението за къса пола и помага да се скрият несъвършенствата на корема. Освен това черният цвят на банския костюм перфектно изтънява.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Цял бански с удобна кройка и модерен модел

Баскетболният костюм от една част Aria в тъмно синьо е оживен с атрактивен принт в горната част. Банският костюм е с удобна кройка и е изработен от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 123 лв

Удобен бански костюм от една част с пола

Безпроблемно припомняне и комфорт, това са те! Банският костюм от една част е с деколте, подчертано от вертикални райета. Еластични чашки (без push-up ефект), широк шнур и изрязване под бюста. Закръглен гръб.

Цена към момента на прегледа: 87 лв