Разпродажба на едноделни бански

Банският костюм не е просто облекло за летния сезон. Те са незаменими и полезни по всяко време на годината и навсякъде край водата, независимо дали посещавате обществен басейн, аквапарк, пребивавате в спа център или бягате от зимата на екзотична дестинация. През лятото това е основно и ценено облекло не само за плуване, къпане, но и за възможно най-комфортно прекарване на горещите дни. Перфектният избор е бански костюм от една част. Той осигурява перфектен комфорт, държи се отлично, не ограничава движенията, както по време на водни занимания, така и спокойно при работа в градината. Получаването на красив или мечтан бански костюм е възможно и практически през цялата година.

Бански костюми от една част на разпродажба са идеалното решение да се поглезите с красив модел на най-добра цена. Този тип бански костюми красиво подчертават фигурата ви и на свой ред прикриват някои недостатъци, когато е необходимо. Защо да не се възползвате от възможността да се сдобиете с красив модел и да спестите пари. Разпродажбите на бански костюми от една част могат да се използват не само при сезонни намаления, но и при ликвидиране на складови наличности и т.н. Пазарувайте на най-добрите цени и вземете изгоден модел, който ще ви прави компания. Лесно и просто е. Просто последвайте офертата в рамките на разпродажбата на бански от една част и се зарадвайте, като си купите качествен модел.

Евтин цял бански костюм Bonprix за отслабване на корема и бедрата

Включете се в летния сезон с евтините отслабващи цял бански на Bonprix. Изработени с акцент върху ласкаенето на фигурата ви, тези бански костюми са предназначени да изтъняват корема и бедрата ви, предлагайки подобрен силует. Елементът е лесен за обличане и демонстрира очарователен графичен принт в тъмносиньо и бордо, който със сигурност ще накара другите да се обръщат завистливо. V-образното деколте добавя нотка на изтънченост, а високият гръб с кройка за плуване осигурява комфорт и свобода на движенията.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Оранжев цял бански плюс размер с чашки за избутване

Включете се в летния сезон с цветен полъх и увереност. Оранжевият цял бански за жени плюс размер е специално разработен от Self – марка, която разбира и възхвалява уникалната красота и нужди на всяка жена. Този зашеметяващ бански костюм е много повече от просто част от банския костюм, той е символ на овластяване, символ на любов към себе си и билет за незабравими спомени край басейна. На пръв поглед яркият оранжев цвят напомня за топлината и жизнеността на самото лято. Но характеристиките са тези, които правят този бански костюм истинска промяна за жените с пълна фигура.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Черен дамски цял бански с дълги ръкави

Нетипичен бански костюм, който осигурява комфорт и същевременно впечатлява? Черен дамски цял бански с дълги ръкави. Този бански костюм е не само в класически черен цвят, който е идеален за всеки повод, но и семплата му кройка гарантира елегантен и полиран външен вид. Дизайнът от една част също така гарантира, че ще се чувствате сигурни и уверени, докато се наслаждавате на плажа или на всяка друга водна активност.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Изрязан цял бански с леопардов принт и деколте

В екстравагантните дамски монокини Julissa можете да разгърнете дивата си душа. Сериозно, кой има нужда от джунглата, когато можете да пренесете сафарито си на плажа с този бански костюм с леопардов принт? Прозрачният цял бански със смело деколте е за тези, които не се страхуват да покажат плоския си корем и свирепото си поведение. Сякаш животинското царство се е срещнало с висшата мода и е решило да организира парти край басейна.

Цена към момента на прегледа: 40,50 лв

Евтини черни женски едно рамо цял бански

Дамският цял бански на Trendyol е невероятна част от банския костюм, която всяка модерна жена трябва да притежава. Този бански костюм е проектиран така, че да ласкае фигурата ви и да ви накара да изглеждате прекрасно в него, докато се наслаждавате на слънцето, пясъка и плуването. Презрамката с едно рамо придава елегантност на този бански костюм. Мрежестият детайл на талията придава на банския костюм сексапил. черният цвят на този бански е не само неподвластен на времето, но и универсален, така че лесно можете да го комбинирате с всякакво покривало или аксесоари.

Цена към момента на прегледа: 56,99 лв

Отслабващ цял бански LAUMA lingerie Savoy in shaping swimwear

Ах, каква радост, когато чуете за отслабващия цял бански LAUMA lingerie Savoy! Обещанието за бански костюм, който чудодейно ще “изглади и уеднакви” контурите на тялото ви, трябва да ви допадне. Да, чухте правилно. Този оформящ бански костюм е тук, за да сбъдне мечтата ви. Очевидно е, че това не е просто някакъв бански, а оформящ бански, който наистина отслабва!

Цена към момента на прегледа: 112,69 лв

Цял бански с асиметрична кройка с едно рамо

Насладете се пълноценно на лятото у дома или на почивка. Отправете се към басейна или водния център с уникален бански костюм. Харесвате ли удобните неща, които не са скучни? Тогава този бански костюм ви очаква. Дамският бански костюм Moeva от Trendyol в неутрално черно ще ви спечели от пръв поглед. Няма да избягате от вниманието и в близост до водата.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Trendyol изрязан цял бански с атрактивен модел

Цял бански на Trendyol впечатлява от пръв поглед с атрактивния си модел и изисканата си кройка. Освен това те са проектирани с удобна връзка на врата и закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 19,9 лв

Бял дамски цял бански Calvin Klein

Цял бански на Calvin Klein в бяло е задължителен за прогресивните жени, които държат на качеството. Отличаващ се с класическо кръгло деколте и предлагащ баланс между скромност и блясък, този бански костюм е идеален за събития на плажа и край басейна. Една от открояващите се характеристики на този бански е отвореният гръб, който придава чувственост, като същевременно позволява оптимално излагане на слънце.

Цена към момента на прегледа: 181,99 лв

Секси бански монокини Marko от прозрачна мрежа

Погледнете! Още секси бански за жени! Защото е ясно, че единственото, което ни интересува, когато отиваме на плажа, е колко привлекателни изглеждаме за другите. А какво по-хубаво от бански костюм монокини от прозрачна мрежа?

Цена към момента на прегледа: 57,59 лв

Големи размери стягащ цели бански

Насладете се на лятото без ограничения. Излезте във водата със стилно облекло. Насладете се на релаксация в градината в красив бански костюм. Вземете си качествен бански, който ще ви служи дълги години, а не само през лятото. Бански костюми, които са идеални, във всяко едно отношение. Подходящ за всеки.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Дамски черен цял бански с ефектно кръстосване

Обичате ли черното? Търсите нов бански костюм? Искате удобен модел, който да привлича и с атрактивна и ефектна кройка? Тогава този бански костюм ви очаква. Те са създадени за вас, за да се наслаждавате на лятото и плуването през цялата година по време на посещенията си в басейна или аквапарка. Дамският цял бански на Trendyol привлича погледите от пръв поглед. В тях също няма да избягате от вниманието. Те ще ви накарат да се почувствате привлекателни и едновременно с това комфортно.

Цена към момента на прегледа: 45,04 лв

Модерен цял бански стягащ ефект на зебра

Модерните цял бански на Trendyol са неизменна част от лятното облекло на всяка съвременна жена, която иска да изглежда по-добре, отколкото смята, че фигурата ѝ позволява, на плажа или край басейна. Отслабващата шарка зебра е стилна и ласкателна, като спомага за създаването на елегантен и по-тънък силует. Този бански костюм е изработен от висококачествени материали, които са издръжливи и удобни, което гарантира, че ще издържи много сезони.

Цена към момента на прегледа: 57,79 лв

Удобен розов цял бански с джапанки

Готови ли сте да отидете на плажа със стил? Този елегантен бански костюм със сигурност ще ви впечатли с дълбокото си деколте и ласкавия си дизайн. Чашките са снабдени с подвижни подплънки, които ви позволяват да персонализирате прилягането по свой вкус. Набиранията на гърдите осигуряват допълнителна опора и повдигане, така че ще се чувствате уверени и комфортно през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Цял бански с атрактивна кройка и апликация от плетиво на една кука в дълбокото деколте

Няма нищо по-хубаво от това да излезете във водата с привлекателен бански костюм. Бихте ли искали да се сдобиете с цял бански, който привлича погледите и вие сте облечени в него? Харесвате ли атрактивни модели, които предлагат и комфорт? Тогава определено трябва да се сдобиете с този страхотен цял бански. Няма как да устоите.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамски спортни цели бански Aress

Дамският цял бански Aress RETHINA е подходящ за всички стилове плуване. Те са с кръстосани презрамки, така че пасват идеално във всяка ситуация. Качественият материал е с повишена устойчивост на хлорна вода.

Цена към момента на прегледа: 31,90 лв

Розов цял бански големи размери

Сарина Новак Cosina бански костюм в розово. Корсет сутиен без презрамки с меки неподплатени чашки. Удобни по-широки каишки. Гладка, оформяща тялото материя. Надпис Summer Lovin върху бюста.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Спортен цял бански за момичета в многоцветен дизайн

Момичешкият цял бански Lotto LAVI е създаден специално за басейна. Благодарение на устойчивостта им на хлорирана вода се увеличава тяхната дълготрайност. Ергономичната кройка на гърба е проектирана така, че да облекчи раменете и лопатките.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Бял цял бански с кръстосани презрамки

Дамски бански костюм от една част About you Maija в един цвят. Корсетен сутиен без подплънки и подсилване. Кръстосани презрамки на гърба.

Цена към момента на прегледа: 87 лв

Цял бански с щампа Nike в удобна форма

Дамският бански костюм от една част Nike MULTI LOGO е елегантен и удобен и ще ви осигури повече от едно лятно плувно приключение. Изрязаният гръб позволява пълна свобода на движенията. Презрамките осигуряват средно ниво на опора. Плувайте комфортно с марката Nike.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Черен дамски спортен цял бански Adidas Performance

Модел на бански костюми, който е особено подходящ за активни спортистки. Ще оцените този модел на известна спортно ориентирана марка по много причини. Независимо дали плувате състезателно, развлекателно или просто предпочитате спортната мода, без да изключвате бански костюми, тогава тази част е буквално идеална за вас.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Цял бански с цветя и двойни кръстосани презрамки

Подчертайте извивките си с банския костюм Florea от една част. Тъмната основа с контрастиращи цветя се допълва от ефектни кръстосани презрамки. Бански костюм от една част. Скрити чашки с подплънки без подплънки. Ремъци без регулиране на дължината. Класически изрязан чорапогащник.

Цена към момента на прегледа: 35,10 лв

Двуцветен бански костюм с асиметрична кройка

Решили ли сте да си вземете бански костюм от една част? Харесвате ли атрактивни модели, които в същото време осигуряват комфорт и не ограничават не само при плуване? Искате непреходен модел, който никога няма да остарее? Тогава ще се зарадвате, а тоалетът ви ще бъде освежен от този шикозен модел. Многоцветният бански костюм с асиметрична кройка е великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 11 лв

Дамски цял бански O’Neill PW MICKEY SWIM SUIT

Обичате ли да сърфирате не само в интернет, но най-вече във водата? Любител ли сте на водните спортове? Не можете да си представите живота си без плуване, не само през лятото? Предпочитате ли качествени дрехи в гардероба си, без бански костюми? Тогава този модел е създаден за вас. Дамският бански костюм от една част PW MICKEY SWIM SUIT от колекцията на известната марка O’Neill е стилен, неподвластен на времето, удобен и с много високо качество.

Цена към момента на прегледа: 104,90 лв

1 2 3 4