Пуш-ъп монокини и цял бански

Дамските бански костюми могат да направят чудеса. Банският костюм е незаменима част от гардероба. Това е вид облекло, което не само изпълнява основната си роля, т.е. облекло за водата, но също така повишава самочувствието на жените, подчертава тяхната грация, секси женски силует. Облекло, което печели точки сред мъжката част от населението. Идеалният избор за плуване, игра във водата, престой на плажа по време на ваканция, посещение на аквапарк са банските костюми от една част и монокините с push-up ефект. Монокините се различават от банските костюми от една част по кройката. Те са доказателство, че дори в бански костюм от една част е възможно да придобиете перфектен тен и да бъдете много секси.

Push-up банските от една част и монокините също са от голяма полза за дамите, които искат да оформят хубаво деколте, да увеличат бюста и да оценят релефа на коремната област. Долната част на банските костюми от една част може ефективно да прикрива и също така визуално да стяга корема. Този тип бански костюми могат буквално да направят магия и да задоволят изискванията на жените и момичетата. Банските костюми от една част и монокините могат да се избират от голямо разнообразие по отношение на кройката, цвета, модела, щампата и материала.

Оранжев цял бански плюс размер с чашки за избутване

Включете се в летния сезон с цветен полъх и увереност. Оранжевият цял бански за жени плюс размер е специално разработен от Self – марка, която разбира и възхвалява уникалната красота и нужди на всяка жена. Този зашеметяващ бански костюм е много повече от просто част от банския костюм, той е символ на овластяване, символ на любов към себе си и билет за незабравими спомени край басейна. На пръв поглед яркият оранжев цвят напомня за топлината и жизнеността на самото лято. Но характеристиките са тези, които правят този бански костюм истинска промяна за жените с пълна фигура.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Черен push up цели бански с гел и подплънки

Черният цял бански тип “push-up” с подплънки е с вечен минималистичен дизайн, който е идеален за любителите на класическия стил. Този бански костюм е изработен от висококачествени материали. Push-up чашките с гел подсилване естествено увеличават обема на бюста с до два размера. Класическата подплънка осигурява допълнителна опора. Елегантната връзка на врата придава оригиналност на цялостния дизайн на този бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 124,99 лв

Блестящ черен бански костюм с флорална украса

Покажете красотата си и женствените си ръце в перфектния модел. За дамите, които харесват изискани и оригинални модели, дори когато става въпрос за мода на бански костюми. Цели бански които не могат да бъдат пропуснати. Дамският цял бански с push-up ефект в блестящо черно определено ще увеличи самочувствието и привлекателността ви. Банският костюм монокини има горна и долна част, свързани с по-тесен колан отпред.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Луксозни дамски монокини от една част, украсени с волан

Много секси бански костюм монокини от една част с бразилски гръб. Гладка, с малка златна панделка с кристали на деколтето и кокетна къдричка в най-модерния кубински стил. Женствен, мек, чувствен. Добре дошли в един от най-горещите модели на сезона!

Цена към момента на прегледа: 118 лв

Черни push-up монокини 2023 с подвижни презрамки

Никога не е лоша идея да си вземете качествен дамски бански костюм в неутрален цвят. В края на краищата никога не знаете кога ще се появи възможност и те ще ви бъдат полезни. Освен това неутралният цвят ще гарантира, че всичко ще си подхожда с банския ви костюм. Така че, стига да имате един от тези бански костюми в гардероба си, можете да следвате пътуванията до морето в последната минута!

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Розови монокини с push-up подложки

Какво бихте казали за бански костюм от една част с двоен push-up ефект? Evelyn е стилен монокини. Една част, която не ограничава. Долната част се завързва на бедрата, а горната е плътно подсилена. Той има наистина голяма подплънка за избутване (не може да се премахне). Моделът е проектиран така, че да прикрива фино средната част на тялото, така че коремчето е покрито и можете лесно да прикриете малките несъвършенства.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Изискани монокини за жени с интересен воден ефект

Бояджийско облекло, създадено за съвременните момичета и жени, които осъзнават своята красота. Бански костюм от една част със секси кройка. Цветният дизайн буквално ви примамва да се насладите на престоя във водата и край нея. Въпреки това може да се използва и през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 62 лв

Светлосин цял бански с едно рамо и лента за корем

Горещ кандидат за най-добър бански костюм от една част за сезона! Gabrielle като нова версия на един от най-популярните модели на марката. В този си вид тя впечатлява с нещо ново. Банският костюм е проектиран в стил “Beauty & Shape” – т.е. такъв, който краси силуета и го извайва фино. Материята, от която е изработен банският костюм, заслужава внимание. Той е привлекателен, мек и се откроява с наситения си цвят. В съчетание с извивките и шевовете тя гарантира прикриване на корема и, напротив, подчертава деколтето.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Секси монокини с ефектна дантела в черно

Черният бански костюм монокини RELLECIGA Criss-Cross от една част с дантела ще ви омагьоса от пръв поглед. Монокините са с подплата, а горната част има подвижни подплънки за бански. Шнурове около врата, на гърба и отстрани.

Цена към момента на прегледа: 70 лв