Плюс размер монокини

Един вид бански костюм от една част, който е изключително секси, интересен и оригинален. Тя намира все повече почитателки. Ключът е в правилния избор. Магията се крие в самия разрез. Разбира се, качественият материал е този, който се отличава със своите качества. Монокините за пълните фигури са идеалният избор, за да не се сливате с тълпата. В този бански костюм ще бъдете уникални и няма да избягате от мъжките погледи. В същото време това ще ви вдъхне увереност. Те ще ви осигурят комфорт през целия ден във водата и на сушата.

Монокините за жени с пълна фигура са предназначени за смели жени, които искат да бъдат шик. Те определено ще допринесат за тяхната привлекателност. Характерни за този тип бански костюми са различните изрязани части отпред. Гърбът прилича повече на бански костюм от две части. Изискана кройка, която е много изискана и ефективна, защото чрез покриване на коремната част се скриват всички недостатъци, някои от върховете, фалдикът и напротив, се подчертава това, което трябва да бъде. В сравнение с класическите бански костюми от една част, монокините са по-смели по отношение на кройката и имат много повече форми, така че всяка дама може да намери нещо за себе си. Освен това предлага много възможности за експериментиране по отношение на цялостното облекло, тъй като можете просто да завържете шал и да отидете на питие или на разходка по плажа. Монокините са един от най-чувствените стилове бански костюми.

Дамски леопардов бански монокини с изискана кройка

Искате да блеснете с уникален бански костюм? Предпочитате ли цял бански в изискана кройка? Тогава вярвайте, че този секси модел ще привлече вниманието ви и няма да избягате от ничие внимание. Дамският цял бански в изискана кройка Koucla е уникален. Ефектът се подсилва от чувствената кройка и вечния животински принт. Секси модел, който позволява на женствените ви извивки и предимства да изпъкнат.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Trendyol изрязан цял бански с атрактивен модел

Цял бански на Trendyol впечатлява от пръв поглед с атрактивния си модел и изисканата си кройка. Освен това те са проектирани с удобна връзка на врата и закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 19,9 лв

Цял бански с атрактивна кройка и апликация от плетиво на една кука в дълбокото деколте

Няма нищо по-хубаво от това да излезете във водата с привлекателен бански костюм. Бихте ли искали да се сдобиете с цял бански, който привлича погледите и вие сте облечени в него? Харесвате ли атрактивни модели, които предлагат и комфорт? Тогава определено трябва да се сдобиете с този страхотен цял бански. Няма как да устоите.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамски секс монокини с леопард и златни детайли

Уникален дамски цял бански само за вас. Не сте 100% доволни от фигурата си? Този великолепен цял бански на Koucla ще прикрие всички дребни недостатъци и нищо няма да ви попречи да се насладите на водата докрай. Материалът на банския костюм е много издръжлив, съхне бързо и банският костюм се адаптира перфектно към фигурата ви. Дръжте си шапките, новата Памела Андерсън идва!

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Дамски монокини с изрязани части Marko Marissa също за голям бюст

Искате ли цял бански, които изглеждат изключително секси? Банският костюм Marko Marissa M-351 е така нареченият монокини. Това е бански костюм от две части, които са съединени с трико плат. Този модел изглежда изискан и ще бъдете неотразими. Банският костюм е изработен от бързосъхнещ материал с най-високо качество.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Черни монокини с дантела Relleciga в изискана секси кройка

Черният монокини с дантела на Relleciga ще ви заплени, както и вие в него. Сексапилният едноцветен бански костюм се отличава както с кройката си, така и с качествения материал.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Бял дамски бански от една част Relleciga с анимирани райета

Това са качествени, модерни, неподвластни на времето и удобни артикули? Тогава ще останете доволни от този модел бански костюм от една част. Той е подходящ. Ласкае фигурата. Той подчертава очарованието на женствения силует. Облекло за горещи дни, тропическо време и навсякъде край водата.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Oформящ цял бански 2023

В областта на бюста има дишаща подплата и еластична лента на сутиена, която осигурява опора на гърдите. Меките вградени чашки предотвратяват прозирането и допринасят за по-стегнато деколте. Класическите каишки с оптимална ширина и дължина не могат да се регулират по дължина.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Луксозни дамски монокини от една част, украсени с волан

Много секси бански костюм монокини от една част с бразилски гръб. Гладка, с малка златна панделка с кристали на деколтето и кокетна къдричка в най-модерния кубински стил. Женствен, мек, чувствен. Добре дошли в един от най-горещите модели на сезона!

Цена към момента на прегледа: 118 лв

Пъстър дамски бански костюм от една част, изработен от рециклиран материал

Бояджийският бански костюм от една част с цветна щампа се отличава по отношение на материала, практичността и дизайна. Банският костюм е проектиран с регулируеми многофункционални презрамки, които се свалят отпред и отзад. Свалящите се меки чашки и еластичната подплънка осигуряват опора на бюста и оформят красиво деколте

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Модерен черен със стягащ ефект Bonprix

За всички любители на черното предлагаме елегантен цял черен цял бански, изработен от еластичен материал. Въпреки че всички са черни, те запазват известна доза оригиналност и необичайност. В горната им част има много интересен декоративен и функционален елемент. Това са специално проектираните ремъци, които се състоят от няколко въжета. Въпреки това презрамките не могат да се свалят или да се регулира дължината им.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Черни push-up монокини 2023 с подвижни презрамки

Никога не е лоша идея да си вземете качествен дамски бански костюм в неутрален цвят. В края на краищата никога не знаете кога ще се появи възможност и те ще ви бъдат полезни. Освен това неутралният цвят ще гарантира, че всичко ще си подхожда с банския ви костюм. Така че, стига да имате един от тези бански костюми в гардероба си, можете да следвате пътуванията до морето в последната минута!

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Дамски секси монокини с вечен флорален десен

Дженските монокини Ditsy с цветен дизайн впечатляват с изискани изрязани части. Неподсилените чашки без подплънки имат подвижни подплънки отвътре. Високо изрязаните крачоли визуално ще удължат краката ви.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Бански костюм от една част с изрязани ремъци RELLECIGA Baywatch

Бански костюм от една част Rio на известната марка Relleciga е модерен, секси и неподвластен на времето. Банският костюм е с висока талия. Задната част на монокините е с изрязани ремъци. Очарованието е подсилено от флоралния принт.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Цветен бански костюм от една част с кръстосана дантела RELLECIGA

Флоралният бански костюм от една част с кръстосана дантела RELLECIGA Orchid в секси кройка е уникален и вие също ще бъдете перфектна в него. Този атрактивен модел е изработен от висококачествени, удобни и бързосъхнещи бански костюми.

Светлосин цял бански с едно рамо и лента за корем

Горещ кандидат за най-добър бански костюм от една част за сезона! Gabrielle като нова версия на един от най-популярните модели на марката. В този си вид тя впечатлява с нещо ново. Банският костюм е проектиран в стил “Beauty & Shape” – т.е. такъв, който краси силуета и го извайва фино. Материята, от която е изработен банският костюм, заслужава внимание. Той е привлекателен, мек и се откроява с наситения си цвят. В съчетание с извивките и шевовете тя гарантира прикриване на корема и, напротив, подчертава деколтето.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Модерен дамски бански от една част с леопардова шарка

Винаги ли търсите нов бански костюм, който да отговаря на нуждите ви? Ако предпочитате качеството, непреходността и безсмъртната класика, този бански костюм ще бъде правилният избор за вас. Те са доказателство, че банският от една част с елегантна, вечна и практически класическа кройка може да бъде и подобаващо секси

Цена към момента на прегледа: 63 лв