Модерни цял бански

Бял цял бански с полупрозрачни вложки

Този елегантен бански костюм монокини се отличава с изтънчения си дизайн, който съчетава практичност с модерна естетика. Белият цвят олицетворява лятната свежест и е идеален за подчертаване на загорялата кожа, а прозрачните вложки добавят нотка на загадъчност и блясък. Оформените чашки на банския костюм са специално проектирани с набраздяване, което осигурява опора и комфорт, като същевременно оформя бюста и подчертава деколтето. Набиването също така придава текстура и е естетически елемент, който придава динамика и визуален интерес на обикновения бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Секси черен бански костюм монокини в една част с разрез на корема и между гърдите

На златистите пясъци, където слънцето залива хоризонта, а морето целува бреговете, банските костюми се превръщат в смел израз на увереност и свобода. Този черен монокини с изрязване на корема и между гърдите е вик към тишина, провокативен и неустоимо чувствен. Внимателно изрязано и изкусно пристегнато, това парче плат се превръща в бронята на съвременната жена, която не се страхува да покаже силата и уязвимостта си. Изрязването на този бански костюм не е просто чувствено украшение, а смело изявление на личната свобода и индивидуалност. На корема разрезът се разпростира като прозорец към света на женската смелост, подчертавайки красотата на формите и плавните линии на тялото, които по-скоро подсказват, отколкото разкриват.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв

Черно-бял цял бански на райета с дълбоко деколте

Виждали ли сте някога бански костюм, който крещи стил и изтънченост? Виждате такъв точно сега, защото раираният черно-бял цял бански с дълбоко деколте е тук, за да направи шоу! Със смела шарка на райета и наистина дълбоко деколте, този бански костюм е перфектната комбинация от съблазнителност и елегантност. Да не говорим, че имат подвижни чашки за по-голям комфорт, което ги прави идеални за всички видове размери на гърдите.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Плюс размер цял бански с подплънки в тропически флорален десен

Цели бански Locarno V ви облича в тропическа флорална шарка. Скритите подсилени чашки дискретно оформят бюста, а дизайнът без подплънки е изключително удобен.

Цена към момента на прегледа: 200,99 лв

Секси лъскав червен цял бански OBSESSIVE KEISSI

Ох, ла-ла-ла! Влез в секси лъскав червен цял бански OBSESSIVE KEISSI. Това не е просто бански костюм, а на практика е любовен елексир. Obsessive лично ви гарантира романтично изживяване. И не, не защото ще светиш като червен светофар и ще предизвикваш произшествия. А защото този бански е създаден, за да подчертае женското ви очарование и да ви превърне в неустоима морска сирена.

Цена към момента на прегледа: 109 лв

Черен дамски цял бански с дълги ръкави

Нетипичен бански костюм, който осигурява комфорт и същевременно впечатлява? Черен дамски цял бански с дълги ръкави. Този бански костюм е не само в класически черен цвят, който е идеален за всеки повод, но и семплата му кройка гарантира елегантен и полиран външен вид. Дизайнът от една част също така гарантира, че ще се чувствате сигурни и уверени, докато се наслаждавате на плажа или на всяка друга водна активност.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Изрязан цял бански с леопардов принт и деколте

В екстравагантните дамски монокини Julissa можете да разгърнете дивата си душа. Сериозно, кой има нужда от джунглата, когато можете да пренесете сафарито си на плажа с този бански костюм с леопардов принт? Прозрачният цял бански със смело деколте е за тези, които не се страхуват да покажат плоския си корем и свирепото си поведение. Сякаш животинското царство се е срещнало с висшата мода и е решило да организира парти край басейна.

Цена към момента на прегледа: 40,50 лв

Дамски леопардов бански монокини с изискана кройка

Искате да блеснете с уникален бански костюм? Предпочитате ли цял бански в изискана кройка? Тогава вярвайте, че този секси модел ще привлече вниманието ви и няма да избягате от ничие внимание. Дамският цял бански в изискана кройка Koucla е уникален. Ефектът се подсилва от чувствената кройка и вечния животински принт. Секси модел, който позволява на женствените ви извивки и предимства да изпъкнат.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Дамски цял бански големи размери с банели Gorsenia Elsa

Ако търсите бански костюм, който да оформя извивките ви и да ви дава достатъчно опора, вижте цял бански Gorsenia Elsa. Създаден с мисъл за жените с размер плюс, този ярко оцветен бански има ласкава отслабваща кройка и тъмни панели отстрани, които визуално отнемат сантиметри. Вторият слой на банския деликатно изглажда проблемните зони и Ви придава елегантен, обтекаем силует.

Цена към момента на прегледа: 148,99 лв

Евтини черни женски едно рамо цял бански

Дамският цял бански на Trendyol е невероятна част от банския костюм, която всяка модерна жена трябва да притежава. Този бански костюм е проектиран така, че да ласкае фигурата ви и да ви накара да изглеждате прекрасно в него, докато се наслаждавате на слънцето, пясъка и плуването. Презрамката с едно рамо придава елегантност на този бански костюм. Мрежестият детайл на талията придава на банския костюм сексапил. черният цвят на този бански е не само неподвластен на времето, но и универсален, така че лесно можете да го комбинирате с всякакво покривало или аксесоари.

Цена към момента на прегледа: 56,99 лв

Удобен червен отслабващ цял бански големи размери

За всяка жена с размер плюс, която някога се е чувствала малко срамежлива на плажа или е искала бански, който не само да ѝ приляга, но и да я ласкае, този удобен червен отслабващ бански е сбъдната мечта. Създаден с мисъл за жените с извивки, този бански не е просто поредната част от плажното облекло, а шедьовър, който възхвалява красивото ви тяло. Той е нещо повече от модел за отслабване, той е доказателство, че стилът и комфортът могат да съществуват едновременно.

Цена към момента на прегледа: 134 лв

Цял бански с асиметрична кройка с едно рамо

Насладете се пълноценно на лятото у дома или на почивка. Отправете се към басейна или водния център с уникален бански костюм. Харесвате ли удобните неща, които не са скучни? Тогава този бански костюм ви очаква. Дамският бански костюм Moeva от Trendyol в неутрално черно ще ви спечели от пръв поглед. Няма да избягате от вниманието и в близост до водата.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Trendyol изрязан цял бански с атрактивен модел

Цял бански на Trendyol впечатлява от пръв поглед с атрактивния си модел и изисканата си кройка. Освен това те са проектирани с удобна връзка на врата и закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 19,9 лв

Бял дамски цял бански Calvin Klein

Цял бански на Calvin Klein в бяло е задължителен за прогресивните жени, които държат на качеството. Отличаващ се с класическо кръгло деколте и предлагащ баланс между скромност и блясък, този бански костюм е идеален за събития на плажа и край басейна. Една от открояващите се характеристики на този бански е отвореният гръб, който придава чувственост, като същевременно позволява оптимално излагане на слънце.

Цена към момента на прегледа: 181,99 лв

Черен цял бански Adidas с кръстосани презрамки

Цял бански от колекцията adidas Performance. Моделът е изработен от еластичен материал. Банският костюм в черно е оживен от надписа. На гърба има кръстосани презрамки.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Пъстър цял бански за морето с ефектна дантела на гърба

Не само по време на почивка, но и просто през лятото е необходим правилният бански костюм. Ако харесвате цветовете, непреходната мода и комфорта, този бански костюм е за вас. Те са подходящи и за удоволствие от плуването през годината, когато посещавате обществен басейн. Цял бански Lakeside ще привлече вниманието ви с ярките си цветове, удобна кройка и атрактивен модел. Кога другаде да блеснете, освен през лятото.

Цена към момента на прегледа: 70,50 лв

Черен push up цели бански с гел и подплънки

Черният цял бански тип “push-up” с подплънки е с вечен минималистичен дизайн, който е идеален за любителите на класическия стил. Този бански костюм е изработен от висококачествени материали. Push-up чашките с гел подсилване естествено увеличават обема на бюста с до два размера. Класическата подплънка осигурява допълнителна опора. Елегантната връзка на врата придава оригиналност на цялостния дизайн на този бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 124,99 лв

Черен цял бански за пухкави момичета с вложка от тюл с шнур

Цял бански в черно е оживено с вложка от тюл. Моделът на бански в удобна кройка, подходящ за дами с по-пълни форми. Банският костюм е изработен от висококачествен и издръжлив материал.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Секси бански монокини Marko от прозрачна мрежа

Погледнете! Още секси бански за жени! Защото е ясно, че единственото, което ни интересува, когато отиваме на плажа, е колко привлекателни изглеждаме за другите. А какво по-хубаво от бански костюм монокини от прозрачна мрежа?

Цена към момента на прегледа: 57,59 лв

Удобен и вечен стягащи цели бански с шарка Astratex

Все още не сте намерили подходящите? Имате нужда от модел, подходящ за по-големи гърди? Харесвате ли модерни и удобни модели? Предпочитате ли цял бански във вечна кройка? Тогава можете да разчитате на тези. Подходящи са за плуване, освежаване и наслаждаване на горещите дни в градината. Цял бански Anita в удобна и модерна кройка е подходяща за дами с по-пълни форми. Той подхожда и ласкае всички. Модел, който е предназначен както за малки, така и за големи гърди.

Цена към момента на прегледа: 152,99 лв

Големи размери стягащ цели бански

Насладете се на лятото без ограничения. Излезте във водата със стилно облекло. Насладете се на релаксация в градината в красив бански костюм. Вземете си качествен бански, който ще ви служи дълги години, а не само през лятото. Бански костюми, които са идеални, във всяко едно отношение. Подходящ за всеки.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Дамски спортен цял бански с шарка и закопчаване с цип

Цял бански GYM HARD е създаден за практикуване на водни спортове и дейности във водата и на сушата. Те са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Предлагат комфорт. Проектирани са със закопчаване с цип.

Цена към момента на прегледа: 19,90 лв

Евтин тюркоазен цял бански с банели Orsay

Туркоазеният цял бански Orsay е правилният избор за модерните жени, които търсят стил и комфорт на достъпна цена. Проектиран да пасва идеално, този бански има регулируеми презрамки, които лесно могат да се нагласят според формата на тялото ви. Сутиенът с подплънки осигурява допълнителен комфорт и опора, така че да се чувствате уверени и комфортно, докато правите слънчеви бани.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамски черен цял бански с ефектно кръстосване

Обичате ли черното? Търсите нов бански костюм? Искате удобен модел, който да привлича и с атрактивна и ефектна кройка? Тогава този бански костюм ви очаква. Те са създадени за вас, за да се наслаждавате на лятото и плуването през цялата година по време на посещенията си в басейна или аквапарка. Дамският цял бански на Trendyol привлича погледите от пръв поглед. В тях също няма да избягате от вниманието. Те ще ви накарат да се почувствате привлекателни и едновременно с това комфортно.

Цена към момента на прегледа: 45,04 лв

1 2 3 8