Едноделни бразилски бански

Банският костюм е важна част от плажното оборудване. Видът облекло, който се радва на най-голяма популярност и употреба през лятото, обаче се използва и през годината, независимо дали се наслаждавате на уелнес престой, посещавате аквапарк или през годината и ползвате басейна на хотела и т.н. Банският костюм е просто незаменим. В това отношение модата на банските костюми е много разнообразна и предлагането е много голямо. Сред модерните и много интересни модели са бразилските бански костюми от една част.

За жени, които предпочитат бански костюми в тяхната цялост, но в същото време искат нещо повече. За всички смели дами на всякаква възраст и с всякакъв тип тяло, които осъзнават своята женска красота, бразилските бански костюми от една част са идеалният избор. Вид бански костюми, които се отличават с изтънчен дизайн и секси кройка. Бански костюм за момичета и жени, които обичат да са в центъра на вниманието и предпочитат по-секси моделите. Бразилските бански костюми от една част са един от любимите модели на шик. Предлагат се в разнообразни кройки, цветове, щампи и модели, както и в обикновени едноцветни варианти. Бански костюми, в които всяка жена е незаменима. Бански костюми за нежни създания, които искат да имат секси качествен модел бански костюм.

Секси лъскав червен цял бански OBSESSIVE KEISSI

Ох, ла-ла-ла! Влез в секси лъскав червен цял бански OBSESSIVE KEISSI. Това не е просто бански костюм, а на практика е любовен елексир. Obsessive лично ви гарантира романтично изживяване. И не, не защото ще светиш като червен светофар и ще предизвикваш произшествия. А защото този бански е създаден, за да подчертае женското ви очарование и да ви превърне в неустоима морска сирена.

Цена към момента на прегледа: 109 лв

Дамски спортен цял бански с шарка и закопчаване с цип

Цял бански GYM HARD е създаден за практикуване на водни спортове и дейности във водата и на сушата. Те са изработени от висококачествен и издръжлив материал. Предлагат комфорт. Проектирани са със закопчаване с цип.

Цена към момента на прегледа: 19,90 лв

Цял бански с атрактивна кройка и апликация от плетиво на една кука в дълбокото деколте

Няма нищо по-хубаво от това да излезете във водата с привлекателен бански костюм. Бихте ли искали да се сдобиете с цял бански, който привлича погледите и вие сте облечени в него? Харесвате ли атрактивни модели, които предлагат и комфорт? Тогава определено трябва да се сдобиете с този страхотен цял бански. Няма как да устоите.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамски спортни цели бански Aress

Дамският цял бански Aress RETHINA е подходящ за всички стилове плуване. Те са с кръстосани презрамки, така че пасват идеално във всяка ситуация. Качественият материал е с повишена устойчивост на хлорна вода.

Цена към момента на прегледа: 31,90 лв

Бял цял бански на една кука с копчета

Денски монокини от една част с изрязана долна част тип “стринг”.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Бански костюм с шарка и изискани каишки на гърба

Все още нямате бански от една част за празниците? Искате ли качествен модел? Харесвате ли бански костюми с изискана, но удобна кройка? Все още не сте намерили такъв? Тогава ще ги намерите тук. Дамският бански костюм от една част Laura впечатлява от пръв поглед с атрактивния си модел.

Цена към момента на прегледа: 101,49 лв

Дамски спортни бански Adidas в класическа кройка

Женският бански костюм от една част adidas PRO SUIT 3S е чудесен избор за фитнес тренировки. Меката тъкан е устойчива на хлор и гарантира дълъг живот. Банският костюм има V-образни презрамки и средно изрязано долнище. Семплият дизайн се допълва от емблематичните ивици отстрани и малко лого на adidas.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Удобен цял бански със спортна кройка Reebok в синьо

Цели бански от колекцията на Reebok. Моделът е изработен от еластичен материал. Те са изключително удобни. Те не ограничават движението във водата или на сушата. Те са изработени от висококачествен, издръжлив и бързосъхнещ материал.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Удобен цял бански с отслабващ ефект

Тъмно черен, чудесен за загоряла кожа, този бански Solaro е от една част, която може да изтъни фигурата. Колекцията Solaro в монохромно черно. Без подплънки. Широки регулируеми презрамки.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Луксозни дамски монокини от една част, украсени с волан

Много секси бански костюм монокини от една част с бразилски гръб. Гладка, с малка златна панделка с кристали на деколтето и кокетна къдричка в най-модерния кубински стил. Женствен, мек, чувствен. Добре дошли в един от най-горещите модели на сезона!

Цена към момента на прегледа: 118 лв

Бански костюми Michael Kors в секси кройка и вечен животински десен

Бодилници от една част от колекцията на MICHAEL Michael Kors. Модел, изработен от шарен материал. Подсилена чаша. Модел с регулируеми връзки. Закопчаване с катарама и връзка на врата.

Цена към момента на прегледа: 191 лв

Едноцветен цял бански в класическа кройка с регулируеми презрамки

Цели бански в класически едноцветен дизайн подхожда на всеки. Черен бански костюм с удобна кройка и регулируеми презрамки. Те пасват и се държат перфектно.

Цена към момента на прегледа: 10,49 лв

Спортни бански костюми Adidas с асиметрична кройка

Обичате ли да плувате? Обичате ли да сте във водата дори през годината? Не можете да си представите живота без плуване и водни спортове? Предпочитате ли качествено спортно облекло, без бански костюми? Тогава този модел ще ви допадне и ще ви осигури неограничени движения във водата и на сушата.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Бански костюм от едно парче Camaieu с подвижни презрамки

Искате да блеснете навсякъде край водата с перфектния бански костюм? Харесвате ли класиката, съчетана с оригиналност? Предпочитате ли качеството? Предпочитате ли променливи елементи в гардероба си, включително бански костюми? Тогава всичко това е напълно изпълнено от този красив бански костюм на известна френска марка.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Модерен и практичен бански костюм за отслабване с флорален десен

Отслабващият бански костюм Level 1 в модерен и непреходен модел ще бъде оценен както заради удобното прилягане, така и заради ефекта. Изтъняващият бански костюм е с метална закопчалка на гърба. Презрамките са еластични и се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Бански костюм Marko с ефективен дизайн за оформящ

Цели бански Marko от италианска материя Carvico Tessuti. Презрамките са по-широки и още по-удобни, съобразени с размера. Предната част е с подплата, която скрива корема. Подсилване под бюста.

Цена към момента на прегледа: 160 лв