Бански костюм монокини

Смел, изтънчен, впечатляващ и греховно съблазнителен. Такива са монокините. Вид бански костюм, много близък до този с една част. Монокините са подобни по форма на пълните бански костюми, но имат предимството, че предлагат различни интересни изрязвания в областта на корема и гърба. Има много различни кройки, от които можете да избирате, с по-открояващи се или по-малко разкриващи се модели.

Банските костюми монокини са предназначени за самоуверени жени, които осъзнават своята красота, изящество и искат да оставят извивките си да изпъкнат. Бански костюми, с които ще се превърнете в звезда и ще бъдете незабележими навсякъде край водата. Идеалният тип бански, с който можете да се наслаждавате не само на водни занимания, но и на перфектен тен, тъй като гърбът прилича на бански от две части. Монокините са хит. С тях ще бъдете център на внимание на всеки плаж и няма да избягате от мъжките погледи. Ако искате да се чувствате секси, съблазнителни и поразителни, тогава монокините са правилният избор за вас. Бански костюм за всички смели дами, които не искат да се сливат с околната среда и искат нещо повече от едно цяло. Банският костюм монокини просто подчертава и оставя да изпъкне всичко, което е уникално в женското тяло.

Изрязан цял бански с леопардов принт и деколте

В екстравагантните дамски монокини Julissa можете да разгърнете дивата си душа. Сериозно, кой има нужда от джунглата, когато можете да пренесете сафарито си на плажа с този бански костюм с леопардов принт? Прозрачният цял бански със смело деколте е за тези, които не се страхуват да покажат плоския си корем и свирепото си поведение. Сякаш животинското царство се е срещнало с висшата мода и е решило да организира парти край басейна.

Цена към момента на прегледа: 40,50 лв

Дамски леопардов бански монокини с изискана кройка

Искате да блеснете с уникален бански костюм? Предпочитате ли цял бански в изискана кройка? Тогава вярвайте, че този секси модел ще привлече вниманието ви и няма да избягате от ничие внимание. Дамският цял бански в изискана кройка Koucla е уникален. Ефектът се подсилва от чувствената кройка и вечния животински принт. Секси модел, който позволява на женствените ви извивки и предимства да изпъкнат.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Trendyol изрязан цял бански с атрактивен модел

Цял бански на Trendyol впечатлява от пръв поглед с атрактивния си модел и изисканата си кройка. Освен това те са проектирани с удобна връзка на врата и закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 19,9 лв

Секси бански монокини Marko от прозрачна мрежа

Погледнете! Още секси бански за жени! Защото е ясно, че единственото, което ни интересува, когато отиваме на плажа, е колко привлекателни изглеждаме за другите. А какво по-хубаво от бански костюм монокини от прозрачна мрежа?

Цена към момента на прегледа: 57,59 лв

Цял бански с атрактивна кройка и апликация от плетиво на една кука в дълбокото деколте

Няма нищо по-хубаво от това да излезете във водата с привлекателен бански костюм. Бихте ли искали да се сдобиете с цял бански, който привлича погледите и вие сте облечени в него? Харесвате ли атрактивни модели, които предлагат и комфорт? Тогава определено трябва да се сдобиете с този страхотен цял бански. Няма как да устоите.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамски секс монокини с леопард и златни детайли

Уникален дамски цял бански само за вас. Не сте 100% доволни от фигурата си? Този великолепен цял бански на Koucla ще прикрие всички дребни недостатъци и нищо няма да ви попречи да се насладите на водата докрай. Материалът на банския костюм е много издръжлив, съхне бързо и банският костюм се адаптира перфектно към фигурата ви. Дръжте си шапките, новата Памела Андерсън идва!

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Дамски монокини с изрязани части Marko Marissa също за голям бюст

Искате ли цял бански, които изглеждат изключително секси? Банският костюм Marko Marissa M-351 е така нареченият монокини. Това е бански костюм от две части, които са съединени с трико плат. Този модел изглежда изискан и ще бъдете неотразими. Банският костюм е изработен от бързосъхнещ материал с най-високо качество.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Блестящ черен бански костюм с флорална украса

Покажете красотата си и женствените си ръце в перфектния модел. За дамите, които харесват изискани и оригинални модели, дори когато става въпрос за мода на бански костюми. Цели бански които не могат да бъдат пропуснати. Дамският цял бански с push-up ефект в блестящо черно определено ще увеличи самочувствието и привлекателността ви. Банският костюм монокини има горна и долна част, свързани с по-тесен колан отпред.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Монокини с подвижни чашки

Този бански е малко измамник на тялото, тъй като изглежда като отпред, но отзад е като от две части. Така че можете да се наслаждавате на комфорт и красив външен вид едновременно. Банският костюм има изискано деколте, което е защитено и същевременно ефектно допълнено от няколко хоризонтални ленти, а острите изрязвания отстрани също изглеждат много добре. Банският костюм е завързан на врата и има класическо закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Монокини Iona с животински леопардов десен

Ако искате да привлечете вниманието на мъжете на плажа, то определено трябва да имате перфектен и, разбира се, много секси бански костюм. Марката Lorin предлага такъв бански костюм, който ще впечатли не само мъжете, но и жените. Зашеметяващият модел Iona привлича погледите от пръв поглед с провокативния си дизайн, който ще накара красивата ви фигура и женствения ви сексапил да изпъкнат.

Цена към момента на прегледа: 123 лв

Екстравагантен черен бански костюм Belén с прозрачни вложки

Неподплатените чашки имат странични клинове. Тънки презрамки, започващи от деколтето, с възможност за регулиране на дължината на гърба. Краищата на крачолите са еластични и регулирани така, че да не се притискат или притискат. Гърбът е скроен до бедрата, което подчертава женствеността и сексапила ви.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Двуцветен бански костюм с асиметрична кройка

Решили ли сте да си вземете бански костюм от една част? Харесвате ли атрактивни модели, които в същото време осигуряват комфорт и не ограничават не само при плуване? Искате непреходен модел, който никога няма да остарее? Тогава ще се зарадвате, а тоалетът ви ще бъде освежен от този шикозен модел. Многоцветният бански костюм с асиметрична кройка е великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 11 лв

Черни монокини с дантела Relleciga в изискана секси кройка

Черният монокини с дантела на Relleciga ще ви заплени, както и вие в него. Сексапилният едноцветен бански костюм се отличава както с кройката си, така и с качествения материал.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Бял дамски бански от една част Relleciga с анимирани райета

Това са качествени, модерни, неподвластни на времето и удобни артикули? Тогава ще останете доволни от този модел бански костюм от една част. Той е подходящ. Ласкае фигурата. Той подчертава очарованието на женствения силует. Облекло за горещи дни, тропическо време и навсякъде край водата.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Секси push-up цял бански с едно рамо Lorin L4064

Фантастичен цял бански в кайсия! Няма да го видите в този вид! Съчетавайки най-добрите елементи на банските костюми от две части с най-добрите елементи на цял бански, създавате тази перфектна част! Лорин просто знае как да го направи. Благодарение на дългогодишната си традиция да произвежда изделия с най-високо качество и популярност.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Светлозелени монокини бразилиана с обгръщаща кройка

Искате ли да се сдобиете с нов бански за лятото, който да е оригинален по форма и цвят? Харесвате ли класическите бикини, които разкриват коремчето ви? В такъв случай красивият дамски бански монокини Cappri в ярък и смел зелен цвят е идеален за вас. Банският костюм е изискан и изрязан с мека, подвижна подложка в чашките. Обхватът се завързва находчиво и чувствено около торса.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Секси модел бански с впечатляващ многоцветен дизайн и кройка

На мнение ли сте, че банските костюми от една част са по-подходящи за плуване и не заслепяват толкова, колкото секси бикините? Тогава този модел ще ви убеди в обратното. Дами, винаги е подходящо време да се поглезите. С този модел бански костюм ще зарадвате и себе си, и партньора си.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Луксозни дамски монокини от една част, украсени с волан

Много секси бански костюм монокини от една част с бразилски гръб. Гладка, с малка златна панделка с кристали на деколтето и кокетна къдричка в най-модерния кубински стил. Женствен, мек, чувствен. Добре дошли в един от най-горещите модели на сезона!

Цена към момента на прегледа: 118 лв

Черни push-up монокини 2023 с подвижни презрамки

Никога не е лоша идея да си вземете качествен дамски бански костюм в неутрален цвят. В края на краищата никога не знаете кога ще се появи възможност и те ще ви бъдат полезни. Освен това неутралният цвят ще гарантира, че всичко ще си подхожда с банския ви костюм. Така че, стига да имате един от тези бански костюми в гардероба си, можете да следвате пътуванията до морето в последната минута!

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Дамски секси монокини с вечен флорален десен

Дженските монокини Ditsy с цветен дизайн впечатляват с изискани изрязани части. Неподсилените чашки без подплънки имат подвижни подплънки отвътре. Високо изрязаните крачоли визуално ще удължат краката ви.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Розови монокини с push-up подложки

Какво бихте казали за бански костюм от една част с двоен push-up ефект? Evelyn е стилен монокини. Една част, която не ограничава. Долната част се завързва на бедрата, а горната е плътно подсилена. Той има наистина голяма подплънка за избутване (не може да се премахне). Моделът е проектиран така, че да прикрива фино средната част на тялото, така че коремчето е покрито и можете лесно да прикриете малките несъвършенства.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Бански костюм от една част с изрязани ремъци RELLECIGA Baywatch

Бански костюм от една част Rio на известната марка Relleciga е модерен, секси и неподвластен на времето. Банският костюм е с висока талия. Задната част на монокините е с изрязани ремъци. Очарованието е подсилено от флоралния принт.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Многоцветен бански с подсилени чашки, подходящ за по-пълни форми

Зарадвайте се, като си вземете този бански костюм, който предлага няколко предимства и ще ви убеди защо да си купите този модел. И повярвайте ми, винаги е подходящ момент да си вземете нова дреха.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Цветен бански костюм от една част с кръстосана дантела RELLECIGA

Флоралният бански костюм от една част с кръстосана дантела RELLECIGA Orchid в секси кройка е уникален и вие също ще бъдете перфектна в него. Този атрактивен модел е изработен от висококачествени, удобни и бързосъхнещи бански костюми.

1 2