Calvin Klein син спортен дамски цял бански

Calvin Klein син спортен дамски цял бански
Син цял бански Calvin Klein с надпис на каишките
Син цял бански Calvin Klein с надпис на каишките
Calvin Klein Дамски бански костюми cин
Calvin Klein Дамски бански костюми cин

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Облик и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 7.8/10

Спортен дамски цял бански Blue Calvin Klein е основен аксесоар за всяка жена, която иска да изглежда стилно и да се чувства комфортно във водата. Този цял бански е продукт на колекцията на Calvin Klein, която е известна със своите качествени и модерни части на облеклото. Моделът е изработен от едноцветен материал, който е едновременно издръжлив и стилен. Тънката, плътно плетена материя, използвана за банския костюм, е ECONYL, която е 100% рециклиран материал, включително рибарски мрежи, събрани от океаните.

Сменяемите вложки в банския костюм са леко подплатени, което спомага за стабилизиране на бюста и осигурява допълнително покритие. Презрамките, които не могат да се регулират или свалят, са проектирани така, че да останат на мястото си по време на всяка водна активност. Допълнителен слой материал под формата на подплата също увеличава покритието и осигурява допълнителен комфорт по време на активност. Тънката, еластична плетка, използвана в банския костюм, е идеална за всяка жена, която иска да се движи свободно във водата.

Синият спортен едноцветен дамски бански костюм Calvin Klein е чудесна инвестиция за всяка жена, която обича да плува. Комбинацията от висококачествени материали, функционален дизайн и стилна визия превръщат този бански в неизменна част от всяка колекция бански.

Материал

  • Основен материал: 78% полиамид, 22% еластан. Хастар: 92% полиестер, 8% еластан. Декоративни елементи: 86% полиестер, 14% еластан

Цена към момента на прегледа: 129,90 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Calvin Klein син спортен дамски цял бански.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

по същия начин: || ||

Избор на бански по свойства... тук

« Предишна Пъстър цял бански за морето с ефектна дантела на гърба

Пъстър цял бански за морето с ефектна дантела на гърба

» Следващия Cтягащи цели бански за пълни жени с по-големи гърди

Cтягащи цели бански за пълни жени с по-големи гърди