Разпродажба на бели дамски цели бански костюми

Разпродажба на бели дамски цели бански костюми
Бял бански костюм от една част с панделка на раменете
Бял бански костюм от една част с панделка на раменете
Евтини бели дамски еднокомпонентни бански
Евтини бели дамски еднокомпонентни бански

Оценка на посетителите

VN:F [1.9.22_1171]
Комфорт
Облик и стил
Материал
Секси
Цена
Рейтинг: 8.0/10

Откажете се от малката черна рокля, в града има нова легенда в гардероба. Запознайте се със съблазнителните и изключително стилни бели цял бански, които този сезон обличат както плажовете, така и басейните. Това не е обикновен бански костюм, приятели. Той е типична комбинация от мода и функционалност, с нотка причудлив блясък, вмъкнат за добро. Нека поговорим за детайлите, нали? Първо, цветът. Това не е просто бяло. Това е онзи вид бяло, който предизвиква образи на пухкави облаци, зефир и всичко девствено. Видът бяло, който крещи: “Да, аз съм тук, за да убивам на плажа, но също така съм шик като парижко кафене”. А нека си признаем, кой не би искал да се чувства като ходеща лятна мечта?

Най-вече за приказните му качества. Този костюм разполага с подвижни чашки, което ви дава възможност да персонализирате прилягането според вашето удобство. Защото, нека бъдем реалисти, никой не иска бански костюм, който го кара да се чувства като в средновековен корсет. А тези декоративни възли на раменете? Те не са само за показ. Всеки възел е свидетелство за вашия уникален стил, за игривия и авантюристичен дух, който дреме във вас.

Но неспоменатият герой на тази сага за бански костюм несъмнено е неговата гладка материя. Това не е драскащата, недружелюбна материя, която ви оставя с грозни червени петна и изпитвате остра нужда от алое вера. Не, господине! Тази материя е по-гладка от речта на политик в деня на изборите. Тя обича кожата ви като отдавна изгубен любовник и прегръща извивките ви като стар приятел. Така че, скъпи плажуващи и лежащи край басейна, време е да обновите банския си костюм. Този бял цял бански не е просто за продан, той е тук, за да направи революция в сагата на летния ви стил. И не забравяйте, че животът е твърде кратък за скучни бански костюми!

Материал

  • Основа: 95% ПОЛИЕСТЕР, 5% ЕЛАСТАН. Подплата: 90% ПОЛИЕСТЕР, 10% ЕЛАСТАН

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Връзка към продавача, откъдето можете да закупите продукта Разпродажба на бели дамски цели бански костюми.

Ако не сочи към страница с този продукт. Тогава той вече е разпродаден и се отнася до подобни продукти на продавача.

по същия начин: || || ||

Избор на бански по свойства... тук

« Предишна Черен бански костюм за плюс размер танкини с пола

Черен бански костюм за плюс размер танкини с пола

» Следващия Спортен цял бански с крачол и подсилен сутиен

Спортен цял бански с крачол и подсилен сутиен